• Nedavno
Uxcell 40pcs 3-inčni brusni kukić i petlja Sanding Disc Corundum 1200 Grit & 300 Grit

Uxcell 40pcs 3-inčni brusni kukić i petlja Sanding Disc Corundum 1200 Grit & 300 Grit

Zahvalnost:
KM 2.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Veličina : Kuka i petlja za brušenje diska promjera 3-inča, 1200 / 3000gres. Vlažno i suvo dostupno : spužva za brušenje grit je pranje i višekratno, može se primijeniti na vlažnu i suhu upotrebu. Spužva za brušenje : spužva tekstura, lagana i elastična, pogodna za konkavnu i konveksnu površinsku kutnu brušenje. Poduzvanje kuke i petlje : čini grit se brzo i jednostavno i produžava život abraziva. Stražnji dio brusnog diska ima jednu stranu kuke i petlje, a orbitalni brusilica ima drugu polovinu, tako da se zalijepi sa brusilice. Široke primjene : Pločeći spužvični brusni jastučići, koji se koriste sa slučajnim orbitalnim brusilicama, pogodan je za poliranje namještaja, drva, metala i automobila. Veličina : Kuka i petlja za brušenje diska promjera 3-inča, 1200 / 3000gres. Vlažno i suvo dostupno : spužva za brušenje grit je pranje i višekratno, može se primijeniti na vlažnu i suhu upotrebu. Spužva za brušenje : spužva tekstura, lagana i elastična, pogodna za konkavnu i konveksnu površinsku kutnu brušenje. Poduzvanje kuke i petlje : čini grit se brzo i jednostavno i produžava život abraziva. Stražnji dio brusnog diska ima jednu stranu kuke i petlje, a orbitalni brusilica ima drugu polovinu, tako da se zalijepi sa brusilice. Široke primjene : Pločeći spužvični brusni jastučići, koji se koriste sa slučajnim orbitalnim brusilicama, pogodan je za poliranje namještaja, drva, metala i automobila. Opisi : 1. Spužvlada za brušenje griz može se primijeniti i mokri i suha upotreba.2.Sponge tekstura, lagana i elastična, pogodna za konkavnu i konveksnu površinsku kutnu barut. Promjene se brzo i jednostavno i produžava život abrazive. Stražnja strana brušenja ima jednu stranu kuke i petlje, a orbitalni brusilica ima drugu polovinu, tako da se zalijepi na rukavaca. Kad ga istroše i zalijepite na drugi disk.4.Provodne jastučiće za spužvu brusni jastučići, koji se koriste sa slučajnim orbitalnim brusilicama, drva, metala i automobila. 3-inčni / 75mmhhnost : 5,5 mm Feature : backmalmaterijal : smeđa korundum, spongecolor : Brownpacking Sadržaj : 20 kom x 1200 grit kuka i petlja za brušenje diska20 kom.

Više detalja

Izbor kupaca

Miayaya 50 kom.

KM 2.67

[50komadni set multigrite saski set] Naši set za brušenje pruža vam višestruko brusni papir koji vam je potreban [Idealan izbor] Naše orbitalne posude sa brusilicama su unaprijed udalje

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.