• Nedavno
Peškir za plažu od mikrovlakana mekani tanki pokrivač bez pijeska,izdržljiv i upijajući ručnik za djecu djevojčice, brzo suhi sportski putni ručnici pokloni za tinejdžere )

Peškir za plažu od mikrovlakana mekani tanki pokrivač bez pijeska,izdržljiv i upijajući ručnik za djecu djevojčice, brzo suhi sportski

Zahvalnost:
KM 2.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

【Materijal】Microfiber.It može se postaviti na plažu i tra u bez lijepljenja pijeska ili korova. 【Jaka tačka】ručnik je lagan i lako se sklapa za nošenje tokom putovanja. 【Mekano nije lako za piling ili bledenje nakon mašinskog pranja lagano možete ga lako saviti malo kako biste maksimizirali prostor putne torbe, koji je kompaktan i jednostavan za nošenje; idealan je izbor za plivanje, plažu, surfovanje, teretanu, jogu, fitnes, putovanja, spa centar, piknike, kampovanje ili planinarenje materijal ovog ručnika za ruke je gladak, delikatan, pahuljast, mekan i udoban i prozračan. Tkanina Je Meka, Upijajuća Voda, Bez Dlačica, Ekološki Prihvatljiva, Bezbojna I Bez Ukusa. Pogodno Za Upotrebu U Kupatilima, Kuhinjama, Kao Peškiri I Peškiri Za Ruke. Ovaj ručnik za ruke obavezan je predmet za vaša kućna putovanja, a može se koristiti i kao poklon za prijatelje ili članove porodice. Uživajte U Kupovini! Sretan Svaki Dan!.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.