• Nedavno
Daljinsko upravljanje, lagani alat za daljinsko upravljanje klima uređajem, prijenosni univerzalni za kućnu kancelariju

Daljinsko upravljanje, lagani alat za daljinsko upravljanje klima uređajem, prijenosni univerzalni za kućnu kancelariju

Zahvalnost:
KM 28.85

Količina robe
Dostupno na zahtjev

LCD ekran je zgodan i jednostavan za rad, a nije potrebno programiranje ili podešavanje. Prenosna veličina čini ga lakim i udobnim za držanje i upotrebu. Ugrađene funkcije uključivanja/isključivanja sata i tajmera praktične su za svakodnevnu upotrebu. Univerzalni daljinski upravljač pogodan je za većinu klima uređaja. Niska potrošnja energije čini da je snaga dovoljna za rad na velikoj udaljenosti. 1. Univerzalni daljinski upravljač je pogodan za većinu klima uređaja2. Niska potrošnja energije čini da je snaga dovoljna za rad na dugoj udaljenosti3. LCD ekran je zgodan i jednostavan za rad, a nije potrebno programiranje ili postavljanje4. Ugrađene funkcije uključivanja/isključivanja sata i tajmera praktične su za svakodnevnu upotrebu5. Prenosna veličina čini ga lakim i udobnim za držanje i koristespecifikacija : Opis : Ovaj daljinski upravljač može kontrolisati klima uređaj većine brendova u svijetu. Ima funkcije sata i tajmera, što je posebno pogodno za svakodnevnu upotrebu. Ovaj daljinski upravljač sa kompletnim funkcijama i udobnim dodirom doneće vam maksimalno uživanje.Karakteristike : 1. Univerzalni daljinski upravljač pogodan je za većinu klima uređaja. 2. Niska potrošnja energije čini da je snaga dovoljna za rad na velikoj udaljenosti.3. LCD ekran je zgodan i jednostavan za rad, a nije potrebno programiranje ili podešavanje.4. Ugrađene funkcije uključivanja/isključivanja sata i tajmera praktične su za svakodnevnu upotrebu.5. Prenosna veličina čini ga lakim i udobnim za držanje i upotrebu.Specifikacije : Tip : daljinsko upravljanje Boja : Bijela težina : 68g Model : K-1028 veličina : 13.3 * 5 * 2.3 cm / 5.2 * 1.9 * 0.9 inch Function : daljinsko upravljanje za klima uređaj većine brendova paket uključuje : 1 x daljinsko upravljanje (baterije nisu uključene) napomene : 1. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana na fotografijama može se malo razlikovati od stvarnog objekta. Molimo uzmite pravi kao standard.2. Molimo dozvolite grešku od 1-3 cm zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumijevanju.3. Imajte na umu da će nova vrsta i stara vrsta ovog proizvoda biti poslana nasumično i pobrinite se da vam neće smetati prije naručivanja.

Više detalja

Description:
This remote control can control air-conditioner of most brands in the world. It has clock and timer functions, which is particularly convenient for daily use. This remote control with complete functions and comfortable touch will bring you enjoyment to the maximal extent.:
Features:
1. Universal remote control is suitable for most air conditioners. :
2. Low power consumption makes the power is enough for you to operate in a long distance.:
3. LCD screen is convenient and easy to operate, and no programming or setting up is required.:
4. Built-in clock and timer ON/OFF functions are practical for daily use.:
5. Portable size makes it easy and comfortable to grip and use.:
Specifications:
Type:
Remote Control
Color:
White
Weight:
68g
Model:
K-1028E
Size:
13.3 * 5 * 2.3cm / 5.2 * 1.9 * 0.9inch
Function:
Remote Control for air-conditioner of most brands
Package Includes:
1 x Remote Control (Batteries are not included):
Notes:
1. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
2. Please allow 1-3cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
3. Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.