• Nedavno
SOLUSTRE 4kom Pink Cherry Joystick silikonski poklopac kape dugme za držanje kože

SOLUSTRE 4kom Pink Cherry Joystick silikonski poklopac kape dugme za držanje kože

Zahvalnost:
KM 1.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

habanje i držanje za kontrolere igara. Poseban dizajn okus i na svoju mašinu za igranje vremena. Silikonska površina je glatka i udobna i može se prati kroz vodu. Jednostavno za instaliranje, samo okrenite poklopce naopačke, a zatim preko štapova. Napravljen od silikonskog materijala, od abrazije itd. Paket uključuje 4 x Joystick karakteristike - poseban dizajn okus i na svoju mašinu za igranje vremena. - Jednostavan za instaliranje, samo okrenite poklopce naopačke, a zatim preko štapova. - Boja : Roze. - Materijal : Silikon. - habanje i držanje za kontrolere igara. - Veličina : 2 x 2 x 0,5 cm/ 0,8 x 0,8 x 0,2 inča. - Silikonska površina je glatka i udobna i može se prati kroz vodu. - Od silikonskog materijala, od abrazije itd. Informacije o robama Tražite li profesionalnu, pristupačnu kapu za džojstik? Jeste li u potrazi za čvrstim alatom koji može obaviti više poslova odjednom? Ako da, ne tražite dalje! Naš profesionalni džojstik mora zadovoljiti vaše potrebe. jedan od najboljih izbora za vas.

Više detalja

Izbor kupaca

PSP Action Replay Online

KM 12.80

100% kod motor baziran game enhancerpravi kodovine Powersaves Besplatno trenutno ažuriranje koda preko Wi Fi ili putem preuzimanja računara Nevjerovatan meni za ponavljanje akcije u igri

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.