• Nedavno
Grip kontrolera za oculus Quest 2 crna

Grip kontrolera za oculus Quest 2 crna

Zahvalnost:
KM 20.25

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Teksturirani dizajn za bolje prianjanje. Regulator se savršeno napravio za vaš kontroler Oculus Quest 2. Oslobodite ruke! Naš kontrolor omogućava vašim kontrolerima da se pričvršćuju na ruke čak i ako pustite za druge pokrete. Napravljen od silikona razreda, neklizavi, materijal prilagođen koži i može se lako očistiti. Teksturirani dizajn čini da se kontrolor prianja koristi i osjeća bolje. Remen vam omogućava da napravite bilo koji pokret koji želite bez da ispustite kontrolere. Zaštitite oculus Quest 2 kontroler iz bilo kakvih ogrebotina, znoja i masti. Set uključuje : par Grip kontrolera, 6x poklopac palčiće, 2x silikonski remen dostupan u crnoj, bijeloj, crvenoj i safirskoj plavoj boji.

Više detalja

Izbor kupaca

PSP Action Replay Online

KM 12.80

100% kod motor baziran game enhancerpravi kodovine Powersaves Besplatno trenutno ažuriranje koda preko Wi Fi ili putem preuzimanja računara Nevjerovatan meni za ponavljanje akcije u igri

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.