• Nedavno
Kingston Brass KS2986bal Heirloom Wirmit Wirsty Faucet, polirani nikl

Kingston Brass KS2986bal Heirloom Wirmit Wirsty Faucet, polirani nikl

Zahvalnost:
KM 3.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Čvrsta mesing izgradnja. Keramički spremnik bez kapljenog keramičkog diska. Palup montirajte 8 "do 16" rasprostranjena instalacija 3 rupe. 1.2 GPM / 4.5 LPM protok vode na 60 psi. 6-11 / 16 "Clearance za izljev. 6-5 / 16" Doseg izljeva. Uključuje podudaranje skočnih skočnih odvoda. Dvostruke poluge ručke susreću sa ADA smjernicama. Otporan na koroziju. Čvrsta mesing izgradnja. Keramički spremnik bez kapljenog keramičkog diska. Palup montirajte 8 "do 16" rasprostranjena instalacija 3 rupe. 1.2 GPM / 4.5 LPM protok vode na 60 psi. 6-11 / 16 "Clearance za izljev. 6-5 / 16" Doseg izljeva. Uključuje podudaranje skočnih skočnih odvoda. Dvostruke poluge ručke susreću sa ADA smjernicama. Otporan na koroziju. Široko rasprostranjene slavine za kupaonicu nude svestranost stila i forme. Kingston nudi brojne tradicionalne i moderne stilove s raznim visinama izljeva, oblici i rukovati stilovima u rasponu do 16 završetka. Široka slavine nude i fleksibilnost instalacije. Tradicionalno se slavina instalira sa 8 "udaljenosti od centra za rukovanje do centra za obradu centra i izljeva u središtu, ali ručke se mogu ugraditi do 16", a izljev se može nadoknaditi za smještaj većeg umivaonika.

Više detalja

Izbor kupaca

Lav slavina 1h Chm w / PU

KM 2.33

Ovaj je obnovljeni proizvod testiran i certificiran za izgled i rad kao novi Postupak obnove uključuje testiranje funkcionalnosti, osnovno čišćenje, pregled i prepakivanje...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.