• Nedavno
Moen TS6731BN 90 stepeni zidna slavina za kupatilo sa dve ručke, potreban ventil, brušeni nikl

Moen TS6731BN 90 stepeni zidna slavina za kupatilo sa dve ručke, potreban ventil, brušeni nikl

Zahvalnost:
KM 59.50

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Počnite stvarati svoj novi lični prostor za tuširanje odabirom Moen uređaja koji vam daju moderne stilove i inovacije. Dugogodišnja fleksibilnost : izgrađen na zajedničkom sistemu ventila Moen M-PACT, koji vam omogućava da ažurirate stil slavine u budućnosti bez zamjene vodovoda. U Moenu stavljamo mušteriju u centar svega, uključujući i naš proces dizajna. A sa smislenim inovacijama kao što su jednostavna i brza instalacija slavina sa M-paktom ili integrisanim markicama za mastilo na vašim priborom za kupatilo koje vam pokazuju gde da bušite sa Press & Mark, volećete kako Moen proizvodi donose ne samo beskrajne mogućnosti stila, već i traženu funkcionalnost. Prostor-SAVNG dizajn : instalacija na zid omogućava efikasno korišćenje prostora. Potreban ventil : ovaj komplet ukrasa zahtijeva Moen ventil 9700 za završetak instalacije. WATERSENSE certificirano : ispunjava kriterije EPA Water Sense za očuvanje vode bez žrtvovanja performansi. Od ručnih tuševa i kišnica do klizača i sprejeva za tijelo, Moen ima beskrajne proizvode koji se savršeno uklapaju u vaš tuš. A sa smislenim inovacijama poput spajanja bez napora s Magnetixom ili najboljim mogućim iskustvom kišnice s tehnologijom uranjanja, svidjet će vam se kako Moen proizvodi donose ne samo beskrajne mogućnosti stila, već i traženu funkcionalnost. Od slavina i sudopera do sistema za filtriranje i odlaganja smeća, Moen ima beskrajne proizvode koji se neprimetno uklapaju u vašu kuhinju. Pripremam se za porodične večere. Sa smislenim inovacijama poput vode u cijelom domu koja se nadgleda i kontroliše pomoću aplikacije ili savršeno toplim i sparnim tuševima koje možete započeti svojim glasom, svidjet će vam se kako Moen proizvodi donose ne samo traženu funkcionalnost, već i najnovije tehnološke trendove. Koordinirajuća kolekcija : koordinate sa Moen slavinama i priborom za kupanje od 90 stepeni. Ne čudi što provodite aktivnije Vrijeme u kuhinji od bilo koje druge prostorije u kući. Od malih, intimnih praškastih soba do velikih, luksuznih majstorskih kupatila, male promjene u vašem kupatilu mogu napraviti veliku razliku u osvježavanju jedne od najprometnijih soba u kući. Zalijevanje biljaka. A od za ršnih obrada preko inovacija do instalacije, postoji mnogo razloga zašto je Moen pra i izbor za Ašu kuhinju. A sa smislenim inovacijama poput pojačane snage spreja s pojačanjem snage ili praktičnosti bez upotrebe ruku s Motionsenseom, svidjet će vam se kako Moen proizvodi donose ne samo beskrajne mogućnosti stila, već i traženu funkcionalnost. Fokusirajte se na detalje sa Moen proizvodima i moći ćete da prilagodite ovaj prostor - čineći ga elegantnijim, a istovremeno odražavajući vaš lični ukus.

Više detalja

Izbor kupaca

Lav slavina 1h Chm w / PU

KM 2.33

Ovaj je obnovljeni proizvod testiran i certificiran za izgled i rad kao novi Postupak obnove uključuje testiranje funkcionalnosti, osnovno čišćenje, pregled i prepakivanje Proizvod se is

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.