• Nedavno
AXOR uno moderna nadogradnja ručno polirana 1-ručka 1 6-inčna visoka slavina za umivaonik u kupaonici u hromu, 38020001

AXOR uno moderna nadogradnja ručno polirana 1-ručka 1 6-inčna visoka slavina za umivaonik u kupaonici u hromu, 38020001

Zahvalnost:
KM 2.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Sva mesingano tijelo slavine i konstrukcija ručke. Hansgrohe slavine su dizajnirane i projektovane u Njemačkoj. Vrhunski proces završne obrade-završna obrada će odoljeti koroziji i tamnjenju kroz svakodnevnu upotrebu. Rad ručke sa jednom polugom. Od proizvođača Hansgrohe Axor uno 2 slavina za toalet sa jednom rupom u hromu # HG38020001. Kao jedan od vodećih međunarodnih proizvođača vodovodnih proizvoda, Hansgrohe predstavlja inovativnost, dizajn, kvalitet i tuširanje na najvišem nivou. Axor uno2 proširuje povjerenje i jasnoću dizajna Axor uno sa savremenom elegancijom i preciznošću. Elegantan, vitkiji profil i meki geometrijski minimalizam stvaraju fluidnu formu koju ćete cijeniti godinama koje dolaze. Kreiran iz Unije dizajna i arhitekture, Axor Uno2 obuhvata širok spektar mogućnosti dekoracije. Kolekcija naglašava individualnost i raznolikost nudeći osvježavajuću raznolikost za savremena kupatila, uključujući slavine s tri rupe i s jednom rupom, kao i zidne verzije. Ovaj proizvod je u skladu sa ADA. Ova stavka ne može poslati u Ca ili VT.

Više detalja

Izbor kupaca

Lav slavina 1h Chm w / PU

KM 2.33

Ovaj je obnovljeni proizvod testiran i certificiran za izgled i rad kao novi Postupak obnove uključuje testiranje funkcionalnosti, osnovno čišćenje, pregled i prepakivanje...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.