• Nedavno
Lasco 07-0940 Slavina za kupaonicu sa dvije ručke, hromirani završetak

Lasco 07-0940 Slavina za kupaonicu sa dvije ručke, hromirani završetak

Zahvalnost:
KM 2.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Nije na prodaju u Kaliforniji. Nemetalna slavina za kupaonicu Manje skočnog skoka. Dvije hrom ručke završile su nemetalne slavine za kupaonicu. Dvije okrugle metalne ručke. 4-inčni centar za kupaonicu. Olovni besplatni proizvod, upoznaje California AB-1953, Vermont i nove savezne standarde za niske vodeće primjene. Nije na prodaju u Kaliforniji. Nemetalna slavina za kupaonicu Manje skočnog skoka. Dvije hrom ručke završile su nemetalne slavine za kupaonicu. Dvije okrugle metalne ručke. 4-inčni centar za kupaonicu. Olovni besplatni proizvod, upoznaje California AB-1953, Vermont i nove savezne standarde za niske vodeće primjene. Opis proizvoda LASCO 07-0940 Plastična slavina za kupaonicu, dvije ručke, bez skočnog pop-up, hromirane završne obrade. Nemetalna slavina za kupaonicu Manje skočnog skoka. Dvije ručke hromirane slavine za nemetalno kupatilo. Dvije okrugle metalne ručke. 4-inčni centar za kupaonicu. Olovni besplatni proizvod, upoznaje California AB-1953, Vermont i nove savezne standarde za male vodeće aplikacije. Od proizvođača Lasco 07-0940 Plastična slavina za kupaonicu, dvije ručke, bez skočnog skoka, hromirani završetak. Nemetalna slavina za kupaonicu Manje skočnog skoka. Dvije ručke hromirane slavine za nemetalno kupatilo. Dvije okrugle metalne ručke. 4-inčni centar za kupaonicu. Olovni besplatni proizvod, upoznaje California AB-1953, Vermont i nove savezne standarde za male vodeće aplikacije.

Više detalja

Izbor kupaca

Lav slavina 1h Chm w / PU

KM 2.33

Ovaj je obnovljeni proizvod testiran i certificiran za izgled i rad kao novi Postupak obnove uključuje testiranje funkcionalnosti, osnovno čišćenje, pregled i prepakivanje...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.