• Nedavno
Francuski priključak tiskani uzorak za šivanje za 22 američki model

Francuski priključak tiskani uzorak za šivanje za 22 američki model

Zahvalnost:
KM 2.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Profesionalno dizajniran uzorak šivanja za odjeću za lutke. Uzorak dolazi lako slijediti upute u koverti koja sadrži fotografiju završene haljine i koverte povoljno drži komade uzoraka. Nudeći preko 450 šivaćih predložaka za odjeću za lutke. Profesionalno dizajniran uzorak šivanja za odjeću za lutke. Uzorak dolazi lako slijediti upute u koverti koja sadrži fotografiju završene haljine i koverte povoljno drži komade uzoraka. Nudeći preko 450 šivaćih predložaka za odjeću za lutke. Za razmatranje je francuska veza uzorak za 22 "američke lutke. Uzorak uključuje opremljenu ruznicu, ispod koljena suknja i jaknu u obliku koljena sa punim rukavima. Dizajni od Jude-a nude uzorke odjeće za lutke za 7-22 "Modne lutke i neke BJD lutke. Da biste pronašli obrazac, pretražite naše ime ili naziv lutke za koji šivate.

Više detalja

Izbor kupaca

DiDiseaon 150 kom.

KM 15.15

Doll trepavice čine da su lijepe lutke oči izgledaju veće, svjetlije i privlačnije lažne trepavice Podaci o lažnim trepavicama paket jednostavno, ali praktično, možete ga lako preuze

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.