• Nedavno
Catit Vesper raketni mačji toranj, siva, 42002, plava

Catit Vesper raketni mačji toranj, siva, 42002, plava

Zahvalnost:
KM 26.91

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Napravljen od visokokvalitetne tkanine i mrežaste strane osiguravaju optimalni protok zraka. VESPER linija nudi ostale komade namještaja za mačke, uključujući mačje i tornjeve, mačke, mačke, mačke, mačke, mačke, mačke mačke, te mačke za unutrašnje mačke . Jednostavna montaža : Nije potreban alat i jednostavan za preklopljenje i skladištenje (uključena torba za pohranu). Igračke za mačke za unutarnje mačke trebaju poticati mačju prirodnu njegu i lovačko ponašanje. Dostupno i u sivoj boji. Neki od ostalih proizvoda uključuju interaktivne mačke igračke, mačke, hranilice za mačke, mačje leglo kutije sa poklopcima, mačjim posudama, mačja legla, mačja legla Deodorizers, CAT trava, CATS, CAT povodci, Cat Carenes, CAT ogrlica, Četke za mačke, Zdjelovi za hranu, suha mačka hrana, mačja hrana, mačka za prehrambene mreže, mačka, mačja hrana, mačka, Catnip i ostala oprema za mačke. Želite li proširiti moonsku bazu svoje mačke? Pričvrstite donji ulaz rakete na igračku tunela za vesper CAT (prodaje se zasebno; dostupno u plavoj ili sivoj boji) za maksimalnu zabavu! Priloženi tunel za mačka izrađen je i od tkanine otporne na snagu, lako je čistiti i ima udobnog kreveta za mačka za vašu mačicu za uživanje u svom tunelu za mačke. Također se ponosemo činjenicom da, za razliku od većine namještaja za CAT, mačjine veze ne privlače mačju kosu i mogu se čak kombinirati na nove reprodukcije!. Uključuje meko podstavljenu kablovsku krevet, plišana mačka kugla igra na nizu, a ponderisana baza za dodatnu stabilnost. Catit je fokusiran na stvaranje igračaka i aktivnosti mačaka za sve mačke, posebno u zatvorenim mačkama. Rocket za vesper Cat IT ima udoban jastuk za krevet u tunelu za zasluženu NAP-u nakon igranja. Raspon anagala : Sve životne faze. Ova mačka kula savršena je za rambilne mačiće. Uključuje plišanu kuglu za igračku mačku na nizu za vašu mačku za SWAT na. Vesper raketa je jednostavna za sklapanje i spremi u uključenu torbu za skladištenje mačaka. Slatka raketna broda za čamac za čamac dostupan u plavoj i sivoj boji. CATIT je proizvela veliki izbor mačaka s tim na umu. Jednostavna montaža : Nije potreban alat i jednostavan za preklopljenje i skladištenje (uključena torba za pohranu). Mačke će imati sate zabavne i istraživanje ovog tromjesečnog saženja mačke i ležaljke sa 3 nivoa. Dimenzije : 19,6 l x 19,6 Š x 35,4 h inča; Promjer otvaranja : 7,5 inča. Vesper je jedan od mnogih brendova koji su stvorene maticom. Nudeći bezbroj sati igre i istraživanja, ovi su komadi vrlo popularni kod mačaka i jednostavni su za čišćenje, preklopite, spremite i kombinirajte.Slatka raketna broda za čamac za čamac dostupan u plavoj i sivoj boji.

Više detalja

Izbor kupaca

Božićno drvca za stolnjak

KM 9.49

? 【Ono što dobijete】 ? 【Ukupno 20ft 60 LED svjetla】 ? 【Jednostavno postavljanje i skladištenje】 ? 【Mini, ali dovoljno sitno】 ? 【Božićni ukrasi poklon】 Značajke 1 20

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.