• Nedavno
Samostalno skladištenje, instalacija bez noktiju zidni nosač za skladištenje nosača PP PS stabilna firma za ormare

Samostalno skladištenje, instalacija bez noktiju zidni nosač za skladištenje nosača PP PS stabilna firma za ormare

Zahvalnost:
KM 6.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Povećani kapacitet : Samostalno sredstvo za skladištenje ima uvećani kapacitet, koji se može čvrsto postaviti i nije lako spustiti. Efektivno skladištenje : Držač za skladištenje zidova pogodan je za skladištenje malih predmeta, daljinskih upravljača itd., Što može učinkovito koristiti prostor za pohranu. Ugradnja bez nokta : okvir za odlaganje zida usvaja ugradnju ljepila bez nokti, koja će zid. PP i PS : Držač za zid izrađen je od PP i PS materijala, koji je i izdržljiv i ima dug radni vijek. Opseg primjene : Samostalni nosač može se ugraditi u spavaće sobe, kupaonice, ormarići itd., Koji je jednostavan za korištenje i ispunjava vaše dnevne potrebe. Značajka : 1. Povećani kapacitet : Samostalno sredstvo za skladištenje ima povećani kapacitet, koji se može čvrsto staviti i ne lako pad 2. Efektivno skladištenje : Držač za skladištenje zidova pogodan je za skladištenje malih predmeta, daljinskih upravljača itd., Što može učinkovito koristiti prostor za pohranu3. Ugradnja bez nokta : okvir za pohranu zida prihvaća ugradnju ljepila bez nokti, koja će Will 4. PP i PS : Držač zidnih nosača izrađen je od PP i PS materijala, koji je i izdržljiv, a ima dugotrajni život5. Opseg primjene : Samostalni nosač može se ugraditi u spavaće sobe, kupatila, ormarići itd., Koji je jednostavan za korištenje i ispunjava vaše svakodnevne potrebe za uporabom : 1. Obrišite zid 2. Skinite sa ljepila3. Teško pritisnite protiv Wall4. Instalacija je dovršavanje : Vrsta predmeta : Zidna montaža Maksimalitet : PP, PSproduct Veličina : cca. 22 x 22 x 6cm / 8,7 x 8,7 x 2.4in lista paketa : 1 x Popis za odlaganje zida 1 x Addhenactete : Imajte na umu da će novi tip i stari tip ovog proizvoda biti poslani nasumično i provjerite nećete biti sigurni da nećete prije Naručivanje.

Više detalja

Item Type:
 Wall Mount Storage Box
Material:
PP, PS
Product Size:
Approx. 22 x 22 x 6cm / 8.7 x 8.7 x 2.4in
Package List:
1 x Wall Mount Storage Box   :
1 x Adhesive:
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.