• Nedavno
Dakaja Podni časopis Metal, regali za časopise za dnevni boravak, organizator knjige književnosti, uredski novine, 7 sloj

Dakaja Podni časopis Metal, regali za časopise za dnevni boravak, organizator knjige književnosti, uredski novine, 7 sloj

Zahvalnost:
KM 48.30

Količina robe
Dostupno na zahtjev

【Dizajn mreže】 Ukupni dizajn mrežice, ventilirani i prozračni, može smanjiti akumulaciju prašine i zadržati časopis za lijep i uredan. - Može se postaviti u kut kako bi se puna upotreba prostora i zadržala urednu. 【Jednostavno instaliranje】 Instalacijski alat uključen je u paket proizvoda, nije potrebna dodatna kupovina. - Zbog razlika u nekim monitorima i rasvjetnim razlozima, možda će biti blage boje Razlika između slika i objekata. 【Široko korišteno】 Pogodno za biblioteke, turističke atrakcije, izložbene prostorije, hotele i bankovne dvorane i druga mjesta. - Proces prskanja, ravni i glatki, jednostavni za čišćenje, ventilirani i prozračni bez nakupljanja prašine . 【Veliki prostor za prikaz】 Koristite za organiziranje vašeg materijala za čitanje i trgovine bilježnicama, vezivama, mapama, planerima, kalendarima, pisma, računa i još mnogo toga. Ovaj časopis sadrži jasan prikaz, što nam omogućava da brzo pronađemo i odaberemo literaturu u dvoranama, prostorijama za događaje, urede, i više. 【Dizajn mreže】 Ukupni dizajn mrežice, ventilirani i prozračni, može smanjiti akumulaciju prašine i zadržati časopis za lijep i uredan. Jednostavno je instalirati, možete ga brzo sastaviti i koristiti.【Izdržljiv držač časopisa】 izrađen od visokokvalitetnog metala, glatke površine, anti-ogrebotine, stabilne i čvrste, nije lako hrđati, zadovoljavajući dnevnu upotrebu. - Pogodno za kuću, školu i drugu komercijalnu upotrebu. 【Izdržljivi držač časopisa】 izrađen od visokokvalitetnog metala, glatke površine, anti-ogrebotine, nesigurno, ne mogu se lako ruštati, zadovoljavati svakodnevno Koristite. Koristite za prikaz novina, časopisa, knjiga, dokumenata, brošura, brošure itd. 【Široko korišteno】 Pogodno za biblioteke, turističke atrakcije, izložbene prostorije, hotele i bankovne dvorane i druga mjesta. Mali otisak čini ga prikladnim za urede, škole i domove.Specifikacija : - Naziv proizvoda : Držač časopisa - Materijal : Metal- Sklopivi : Da - Jednostavan za sastavljanje : Da - Dimenzije proizvoda : 155 cm (61 ") H x 48 cm (18 7/8") Š x 38 cm (15 ") Izdržljiva metala, to je lagana, vodootporna i pretvorena na hrđu i ima snažan nosivost.- Idealno za postavljanje i prikazivanje časopisa, literature itd. 【Jednostavno instaliranje】 Instalacijski alat uključen je u paket proizvoda, nije potrebna dodatna kupovina. Koristite za prikaz novina, časopisa, knjiga, dokumenata, brošura, brošure, informativne brošure itd.

Više detalja

- Product Name:
Magazine Holder
- Material:
Metal
- Foldable:
Yes
- Easy to Assemble:
Yes
- Product Dimensions:
155 cm (61)H x 48 cm (18 7/8)W x 38 cm (15)D:
Features:
- Made of durable metal, it is lightweight, waterproof and rustproof, and has a strong load-bearing capacity.:
- Spraying process, flat and smooth, easy to clean:
- Mesh design, ventilated and breathable without dust accumulation.:
- Ideal for placing and displaying your magazines, literature, etc.:
- It can be placed in a corner to make full use of the space and keep it tidy.:
- Suitable for home, school and other commercial use.:
Package Contents:
- 1 x Multi Functional Magazine Holder (Includes accessories for installation):
Warm Reminder:
- Manual measurement, there will be 1-2 cm error, depending on the actual size.:
- Due to differences in some monitors and lighting reasons, there may be a slight color difference between pictures and objects.:
Good Service:
- If you have any questions about the product, you can contact us at any time, we provide 24-hour customer service. :

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.