• Nedavno
Držač časopisa od nehrđajućeg čelika Dusto | Kožni nosač časopisa | Vintage Pony kosa koža sklopiva polica | Organizator magazina za kupaonice ili urede.

Držač časopisa od nehrđajućeg čelika Dusto | Kožni nosač časopisa | Vintage Pony kosa koža sklopiva polica | Organizator magazina

Zahvalnost:
KM 2.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Odmah pretvorite izgled svoje kancelarije, spavaće sobe, kupatila ili dnevnog boravka sa ovim magazinima organizator. Montirajte svoje na zidu najbliže unryouru i držite sve što vam treba samo unutar ARM-ovog dosega. Odmah pretvorite izgled svoje kancelarije, spavaće sobe, kupatila ili dnevnog boravka sa ovim magazinima organizator. Časopis i pohrana papira : Neka časopisi savršeno organiziraju na jednoj lokaciji koja se lako može pristupiti! Zadržite važne datoteke, dokumente i mape uredne i s puta na vašem stolu ili se uvucite u kutu bilo koje sobe.Moderan dizajn : jedan džep, četiri viseće kuke i tijelo koje je izgrađeno od metalne i luksuzne ponijevne kože za kosu pruža klasični izgled koji se miješa u bilo koju kućnu temu dekor. MULTIUSE : To je savršen način da se sve čuva u redu. Prikladno je, jednostavno i praktično. Ne samo da je ovaj vlasničar časopisa sjajan u vašem domu posebno je sjajan u preduzećima poput medicinskih ordinacija, prodavnica auto karoserije, banjama ili salonima. To je savršen dodatak bilo kojoj čekaonici i kupcima to olakšava da vidite šta treba pročitati. Nezavisni stalak za časopis za lako skladištenje i organizacija materijala za čitanje, osiguravajući da su materijali za čitanje udaljeni od poda, tako da su uvijek čisti i sušni. Napravljen od visokokvalitetnog metalnog časopisa za skladištenje, ekološki prihvatljivo, izdržljiva i površina otporne na hrđu, jednostavna za rukovanje i obrisana čist vlažnom krpom. Sjajno na uštedu prostora : Stavite ga bilo gdje da biste umanjili nered i optimizira prostor na vašem stolu. MULTIUSE : To je savršen način da se sve čuva u redu. Prigušite ga pored sofe da ublažite sobu sa sofisticiranim stilom. Idealan poklon : Idealan poklon, savršen je za slavlje praznike, rođendane, vjenčanja i još mnogo toga. Posebno je sjajno u uredima i pomaže čišćenju prostora na stolu. Možete pokloniti ovaj držač za časopis u vašu blizu i dragi. Ovaj pametni nosač časopisa idealan je za pomoć u održavanju dnevnih prostorija čistom od nereda. Stalak za časopis može se premjestiti na volju, može se postaviti u spavaću sobu, dnevni boravak, studij, ured, hotel, predvorje kompanije i druga mjesta. Držač je savršeno kompaktan i ne ide bilo gdje, tako da želite Na putu i može se lako pristupiti bez brige. Možete pokloniti ovaj držač za časopis u vašu blizu i dragi. Stalak za časopis vrlo je lijep i izvrstan kod kuće. Časopis i pohrana papira : Neka časopisi savršeno organiziraju na jednoj lokaciji koja se lako može pristupiti! Zadržite važne datoteke, dokumente i mape uredne i s puta na vašem stolu ili se uvucite u kutu bilo koje sobe.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.