• Nedavno
Fdit Domaćinstvo 304 Držač Četkice Za Zube Od Nerđajućeg Čelika Bez Četkica Za Zube Stalak Za Odlaganje Zuba Stalak Za Kupatilo

Fdit Domaćinstvo 304 Držač Četkice Za Zube Od Nerđajućeg Čelika Bez Četkica Za Zube Stalak Za Odlaganje Zuba Stalak Za Kupatilo

Zahvalnost:
KM 2.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Pogodno za mnoga mjesta, pogodno za glavno kupatilo, dječje kupatilo, RV, spavaonicu, gostinjsku sobu, Univerzitet. Dizajn okvira od nerđajućeg čelika obezbeđuje pravilan protok vazduha, tako da vazduh može da cirkuliše, a četkica za zube se uvek može održavati suvom i čistom. Napravljen od nerđajućeg čelika, habajući i rustresistant, držač četkice za zube je izdržljiv i može se koristiti dugi niz godina. Kružni dizajn sa nezavisnim žljebovima može održavati do 4 četkice za zube nezavisnim i čistim, sprečavajući da više četkica za zube dođe u kontakt. Čvrsta i stabilna baza ima glatku površinu i lako se čisti, sprečavajući da se postolje prevrne ili sklizne na mokri sudoper. Specifikacija : Stanje : 100% Potpuno Novitem Tip : Četkica Za Zube Držač Materijal : Smola Baza +304 Nerđajući Čelik Težina : Cca. 166g / 5.9 ozproizvodna veličina : cca. 12 x 7cm/4.7 x 2.8 lista paketa : 1 x držač četkice za zube napomena : 1. Molimo dozvolite grešku od 02 cm zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumijevanju. 2. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana na fotografijama može se malo razlikovati od stvarnog objekta. Molimo uzmite pravi kao standard.

Više detalja

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Toothbrush Holder
Material:
Resin Base +304 Stainless Steel Rod
Weight:
Approx. 166g/5.9oz
Product Size:
Approx. 12 x 7cm/4.7 x 2.8in
Package List:
1 x Toothbrush Holder:
Note:
1. Please allow 02 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. 2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.