• Nedavno
WALNUTA kuhinjski lonac Cover Rack Organizator lonac poklopac polica za kuvanje kašika za skladištenje lopatica držač za kutlaču stalak za kuvare kućni pribor

WALNUTA kuhinjski lonac Cover Rack Organizator lonac poklopac polica za kuvanje kašika za skladištenje lopatica držač za kutlaču stalak

Zahvalnost:
KM 5.60

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Materijal : Metal i keramika. savršen je za držanje i odvajanje vaše kašike za kuvanje, trunera, poklopaca za vruće lonce i poklopca za vruće tiganje u vašoj kućnoj kuhinji. Napravljen je od visokokvalitetnog metala, siguran i izdržljiv. Ima pametan dizajn i kompaktne veličine za praktično nošenje i čišćenje. To bi vam moglo donijeti mnogo pogodnosti i učiniti da vaša kuhinja bude uredna kada kuvate. Takav praktični stalak za poklopac lonca, vrijedan kupovine za vaš dom. Materijal : Metal i keramika. savršen je za držanje i odvajanje vaše kašike za kuvanje, trunera, poklopaca za vruće lonce i poklopca za vruće tiganje u vašoj kućnoj kuhinji. Napravljen je od visokokvalitetnog metala, siguran i izdržljiv. Ima pametan dizajn i kompaktne veličine za praktično nošenje i čišćenje. To bi vam moglo donijeti mnogo pogodnosti i učiniti da vaša kuhinja bude uredna kada kuvate. Takav praktični stalak za poklopac lonca, vrijedan kupovine za vaš dom. Materijal : Metal i ceramic.is savršeno za držanje i odvajanje vaše kašike za kuvanje, trunera, poklopaca za vruće lonce i poklopca za vruće tiganje u vašem domu kitchen.It napravljen je od visokokvalitetnog metala, siguran i izdržljiv. Ima pametan dizajn i kompaktnu veličinu za praktično nošenje i cleaning.It može vam donijeti mnogo pogodnosti i učiniti da vaša kuhinja bude uredna kada kuvate. Takav praktični stalak za poklopac lonca, vrijedan kupovine za vaš dom.Specifikacija : Naziv proizvoda : stalak za kuhinjski pribor boja : crna, bijela,zelena, pink Gross težina : 440 primjena : kašika, lopata, lopata, štapići za jelo, poklopac za lonac, kuvar, telefon etcmultifunkcionalna kuhinjska polica.Odabrani materijal keramički odvod.Praktična ploča za dizajn je uredna i uredna.Dostupne su četiri boje.Funkcije skladištenja i drenaže su integrisane.Proces : zavarivanje, pečenje lakiranopackage uključuje : stil a,1*shelf Style B,1*policu, 2*spoonnote za supu : ovaj proizvod može imati crno-bijele tačke, mikro-ogrebotine, male neravnine, lemne spojeve itd., što neće uticati na izgled i integritet. Molimo budite oprezni prilikom snimanja.Napomena : 1. Fotografisanje svjetla, fizičkih objekata i slika može imati blagu razliku u boji2 . Ručno mjerenje, dozvolite malu grešku mjerenja.

Više detalja

Product Name:
Kitchen Utensil Stand
Color:
Black, White,green, pink
Gross Weight:
440g
Application:
Spoon, Shovel, Spatula, Chopsticks, pot lid, cookbook, phone etc
Multifunctional kitchen shelf.:
Selected material ceramic drain.:
The practical design countertop is neat and tidy.:
Four colors are available.:
The storage and drainage functions are integrated.:
Process:
welding, baking varnish
Package includes:
Style A,1*shelf
Style B,1*shelf, 2*soup spoon:
Note:
This product may have black-and-white dots, micro-scratches, small bumps, solder joints, etc., which will not affect the appearance and integrity. Please be careful when shooting.
Note:
1. Photographing light, physical objects and pictures may have a slight color difference:
2 . Manual measurement, please allow slight measurement error. :

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.