• Nedavno
Držač četkica za zube sa raspršivačem paste za zube, nosač četkica za zube sa četkicom za četkicu za zube Multifunkcionalni zidni ušteda, ladica velikog kapaciteta, 2 kozmetičke ladice za kupatilo

Držač četkica za zube sa raspršivačem paste za zube, nosač četkica za zube sa četkicom za četkicu za zube Multifunkcionalni zidni

Zahvalnost:
KM 23.70

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Jednostavan za instaliranje : Držač četkica za zube pričvršćena je s jakim bešavnim naljepnicama. Pogodan i higijenski : Držač za zube četkice za zube izrađen je od vodootporne plastike. Pojednostavite izgled broja kupaonice. Ušteda prostora : Ovaj stalak za skladištenje je svestrani i uštedu prostora, možete staviti pastu za zube, brijač, čišćenje lica i šminku na veliku kontratu. Pogodan i higijenski : Držač za zube četkice za zube izrađen je od vodootporne plastike. Osim toga, dodatne ladice su dizajnirane za pohranu vaših kovrča za trepavice ili druga mala dodatna oprema. Osim toga, dodatne ladice su dizajnirane za pohranu vaših kovrča za trepavice ili druga mala dodatna oprema.3ozcolor : 1 x Držač četkica za zube (6 dodataka ukupno) Napomena : Imajte na umu da će biti poslani novi tip i stari tip ovog proizvoda nasumično i pobrinite se da nećete smetnuti prije nego što naručite. Držite tuš kabinu i kupaonicu su umivaonik i uredno. Jednostavan za instalaciju, bez bušenja i bez alata, fiksiran dobro, neće pasti i prekršiti zid. Specifikacija : TIP Art : Zidna četkica za zube : PP, apsurg Težina : 1058g / 37.All-in-One Dozator za zube : Zidni nosač četkica za zube ima ugrađeni puštač za zube, kada pritisnete četkicu za zube na unutrašnjoj ploči raspršivača, automatski će iscijediti pravu količinu paste za zube, sprečavajući pastu za zube od trošenja. Držite dno električne četkice za zube i šalicu suho, jer više ne morate brinuti o stojećim vodom koja dodiruje dno. Nijedan kalup neće rasti. Jednostavan za instalaciju, bez bušenja i bez alata, fiksiran dobro, neće pasti i prekršiti zid. Sa obrnutim utor za zube i dizajnu magnetske četkice za zube. Lako za čišćenje : Držač za zid je jednostavan za uklanjanje za čišćenje, kao i jednostavan za postavljanje zajedno. Ušteda prostora : Ovaj stalak za skladištenje je svestrani i uštedu prostora, možete staviti pastu za zube, brijač, čišćenje lica i šminku na veliku kontratu. Lako za čišćenje : Držač za zid je jednostavan za uklanjanje za čišćenje, kao i jednostavan za postavljanje zajedno. Sa obrnutim utor za zube i dizajnu magnetske četkice za zube. Jednostavan za instaliranje : Držač četkica za zube pričvršćena je s jakim bešavnim naljepnicama. Pojednostavite izgled broja kupaonice. Držite tuš kabinu i kupaonicu su umivaonik i uredno. All-in-One Dozator za zube : Zidni nosač četkica za zube ima ugrađeni puštač za zube, kada pritisnete četkicu za zube na unutrašnjoj ploči raspršivača, automatski će iscijediti pravu količinu paste za zube, sprečavajući pastu za zube od trošenja.

Više detalja

Item Type:
Wall Mounted Toothbrush Holder
Material:
PP, ABS
Gross Weight:
1058g / 37.3oz
Color:
Grey
Package List:
1 x Toothbrush Holder (6 Accessories in Total):
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.