• Nedavno
Yajuyi Zidni nosač za zube sa zubima za zube drži četkicu za zube i četkicu za zube

Yajuyi Zidni nosač za zube sa zubima za zube drži četkicu za zube i četkicu za zube

Zahvalnost:
KM 2.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Napravljen od visokog metalnog materijala, čvrste i izdržljivo, za deformiranje. Lako i ukružje za instaliranje i upotrebu. Držač četkice za zube, vješalica, kupatilo za kukuriranje, instaliran je ili uklonjen ,. Pogodno za skladištenje ručnih četkica za zube, električne četkice za zube, pastu za zube i drugo. Držač četkice za zube može se složiti, ušteda prostora. Opis : - izrađen od visokog materijala, čvrstog i izdržljivog, za deformiranje. - Lako i ukružje za instaliranje i upotrebu. - Držač četkica za zube, vješalica, kupatilo i organizator, biti instaliran ili uklonjen,. - Pogodno za skladištenje ručnih četkica za zube, električne četkice za zube, pastu za zube i drugo. - Držač četkica za zube može se složiti, ušteda prostora. - Veličina : Približno.21.5x7.5x10.5cm / 8.46x2.95x4.package uključuje : 1 komad na komadu Toth Brush : Molimo omogućujte 13 mm mjerno odstupanje zbog ručnog mjerenja. Različiti efekat monitora, stvarni predmet može biti malo drugačiji od boje pokazali su slike. Hvala!.

Više detalja

- Size:
Approx.21.5x7.5x10.5cm/8.46x2.95x4.
Package Includes:
1 PieceToothbrush Holder:
:
Please allow 13mm measuring deviation due to manual measurement.:
Due to the different monitor effect,the actual the item might be slightly different from the color showed pictures.Thank you!:

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.