• Nedavno
Multi-pretinac za zube, višenamjenski nosač za zube sa šest utora, britva, držač četkica za šminkanje, kupaonica toalet stol za pohranu

Multi-pretinac za zube, višenamjenski nosač za zube sa šest utora, britva, držač četkica za šminkanje, kupaonica toalet stol za pohranu

Zahvalnost:
KM 9.50

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Multifunkcionalna četkica za zube i pasta za zube mogu držati četkice za zube, zube, električne četkice za zube, britvice, zubne alate, četke za šminku itd. Na dnu nosača četkica za zube može držati četkicu za zube, pastu za zube i stanicu za pranje zubi i perilicama . Odvojivi dizajn je pogodan za čišćenje. Držač četkice za zube ima 6 odjeljaka različitih veličina, što može pohraniti različite toaletne potrepštine i alate. Minimalistički stil izgleda moderniji i moderniji, pogodan za bilo koju temu u boji u kupaonici, stolu i kuhinji. Napravljen od PP / plastičnog materijala, težina je vrlo dobra, neće pasti, izdržljiv je i neće se probiti u usporedbi s porculanskim ili staklenim proizvodima. Ako imate bilo kakvih nezadovoljstva proizvodom, zamijenit ćemo ga ili vratiti novac sa 45-dnevnom garancijom povrata novca. Multifunkcionalna četkica za zube i pasta za zube mogu držati četkice za zube, zube, električne četkice za zube, britvice, zubne alate, četke za šminku itd. Na dnu nosača četkica za zube može držati četkicu za zube, pastu za zube i stanicu za pranje zubi i perilicama . Odvojivi dizajn je pogodan za čišćenje. Držač četkice za zube ima 6 odjeljaka različitih veličina, što može pohraniti različite toaletne potrepštine i alate. Minimalistički stil izgleda moderniji i moderniji, pogodan za bilo koju temu u boji u kupaonici, stolu i kuhinji. Napravljen od PP / plastičnog materijala, težina je vrlo dobra, neće pasti, izdržljiv je i neće se probiti u usporedbi s porculanskim ili staklenim proizvodima. Ako imate bilo kakvih nezadovoljstva proizvodom, zamijenit ćemo ga ili vratiti novac sa 45-dnevnom garancijom povrata novca. Opis proizvoda Boja : crna / siva Veličina : Velike specifikacije : -materijal : pp / plastika - boja : crna, siva -product veličina : približno (dužina * širina * visina) 7,1 * 3,9 * 4,7 inča (18 * 9,8 * 12 cm) Garancija usluge nakon prodaje : Zalažemo se za pružanje kvalitetne robe i usluga. Zbog toga nudimo 100% garanciju zadovoljstva, tako da možete kupiti s povjerenjem. Ako iz bilo kojeg razloga, naš držač četkica za zube ne zadovoljava vaše standarde, kontaktirajte nas za zamjenu ili puni povrat! Uživajte u ovoj kupovini bez brige.

Više detalja

-Material:
PP/plastic
- Color:
black, gray
-Product size:
approximately (length*width*height) 7.1*3.9*4.7 inches (18*9.8*12 cm)
After-sales service guarantee:
We are committed to providing quality goods and services. This is why we offer a 100% satisfaction guarantee, so you can buy with confidence. If for any reason our toothbrush holder does not meet your standards, please contact us for a replacement or a full refund! Enjoy this worry-free purchase:

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.