• Nedavno
Vojna dukserija od svjetovnih stilova vojske sa američkim zastavom na rukavu + naljepnica

Vojna dukserija od svjetovnih stilova vojske sa američkim zastavom na rukavu + naljepnica

Zahvalnost:
KM 1.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Nudimo dukseve, džempere, džempere sa kapuljačom, duksevima, majice, majice za muškarce i žene! Dakle, pokupite vojnu odjeću sada i pustite svoju patriotsku spiru sjaju! Poliester, pamuk. Kao poklon od nas, vaša kupovina dolazi sa 3 "X3" sjajnim naljepnicama izrađenim od bijelog vinila koji je pogodan za unutarnju i vanjsku upotrebu. Napomena : Dizajn može izgledati manje u većim veličinama. Uključujemo sve! Molimo obratite se našim referencama grafikona veličine da biste pronašli najbolje prikladnosti za vas i vaše najmilije. Kao poklon od nas, vaša kupovina dolazi sa sjajnim naljepnicom od 3 "x3" izrađene od bijelog vinila koji je pogodan za unutarnju i vanjsku upotrebu. Brzo i jednostavno za pranje, sačuvajte sebe iz svih problema i novca koji uđe u pranje rukom ili suhom čišćenjem! Jednostavno bacite odjeću u svoju perilicu rublja nekoliko minuta i čuvajte u svom ormaru do sljedećeg puta kada ga želite nositi. Povucite zatvarač. Jednostavan materijal - mašina koja se može prati. Trendi i moderan - jedinstven i elegantan, ova vojska grafika s dukserom za kapuljaču za zastavu može se nositi u svakoj prilici! Kao bilo koji od naših proizvoda, ova vojska američka kapuljača za zastavu omogućuje vam da date izjavu i dajete svoj modni smisao dok ostajete u skladu s modernim trendovima odjeće. Kao poklon od nas, vaša kupovina dolazi sa 3 "X3" sjajnim naljepnicama izrađenim od bijelog vinila koji je pogodan za unutarnju i vanjsku upotrebu. Poliester, pamuk. Grafika u našim duksevima ispisana je u SAD-u koristeći sitne kvalitete otporne na blede i najnovije tehnike ispisa kako bi se osiguralo dugotrajno i živopisno. Napomena : Dizajn može izgledati manje u većim veličinama. Brzo i jednostavno za pranje, sačuvajte sebe iz svih problema i novca koji uđe u pranje rukom ili suhom čišćenjem! Jednostavno bacite odjeću u svoju perilicu rublja nekoliko minuta i čuvajte u svom ormaru do sljedećeg puta kada ga želite nositi. Jednostavan materijal - mašina koja se može prati. Uključujemo sve! Molimo obratite se našim referencama grafikona veličine da biste pronašli najbolje prikladnosti za vas i vaše najmilije. Mašinsko pranje. Dostupne veličine - S, M, L, XL, 2x L, 3 XL, 4x L, 5 XL. Materijal - 50% pamuk / 50% dukserica od poliestera vojska. Materijal - 50% pamuk / 50% dukserica od poliestera vojska. Povucite zatvarač. Grafika u našim duksevima ispisana je u SAD-u koristeći fine kvalitetne mastila otpornog na lakiranje i najnovije tehnike ispisa kako bi se osigurala dugotrajna i živopisna obrada. Savršena vojska vojni kapuljač - jeste li veliki vojni ventilator, onda ne pogledajte dalje! Naši dizajni su vaš savršeni meč.

Više detalja

Izbor kupaca

Outstuff muns hoodie

KM 22.50

Poliester, pamuk Povucite zatvarač 90% pamuk / 10% poliester Grafika ispisana ekrana Uvezeno Oznaka imena na dnu za vaš Gamertag Službeno licencirani aktiviranjem i CDLom Nađite u opre

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.