• Nedavno
Cafepress Pepsi logo Duks muški duks tamne kapuljače

Cafepress Pepsi logo Duks muški duks tamne kapuljače

Zahvalnost:
KM 22.50

Količina robe
Dostupno na zahtjev

50% pamuk, 50% poliester. Zatvaranje istezanja. Mašinsko pranje. Udobno sportski i ležerno moderan : pokažite svoje strasti i ličnost s mekim i izdržljivim kapuljačom! Moderan, topao i udoban, ovo će biti dužno da postane vaša dukserica sa kapuljačom za aktivnosti na otvorenom, ugodne noći u i svemu između njih. Čak i na najhladnijim danima i noćima!. Ultra-udobnost : Naša ultra-meka dukserica sa kapuljačom izrađena je od teške težine, izdržljive napravljene od 50% pamuka / 50% poliestera 9,7 oz. Runo. Ovaj klasični muški stil uključuje sobni džep prednje torbice i kapuljaču, rastezanje rebrastih manžeta i struka koji zadržavaju svoj oblik, a tkanina za nisku gustinu s niskim ubodom koji pruža vrhunsku udobnost. Želite još više sobe? Naručite veličinu!. Profesionalno tiskano : Svaka dukserica sa kapuljačom profesionalno je ispisana živim dizajnom koji se pružaju izblijedjelom. Uvoz za završnu proizvodnju lokalno. Napravljeno za kraj : ovo će postati vaš novi omiljeni hoodie! Jednostavni stroj pere hladno poput boja, iznutra / izlaza, a zatim se spustite suho. Idealno za sebe i jedinstveni poklon : Iznenadite svog supruga, brata, tatu, djeda, sina, ujaka, saigrača ili trenera. Ili naručite jedan samo za vas! Naše dukseve čine jedinstveni i promišljeni poklon za Božić, Dan oca i rođendane, ili samo zato! Cafepress donosi vaše strasti u život sa savršenom stavkom za svaku priliku. Sa hiljadama dizajna za izbor, sigurno ste pronašli jedinstveni predmet koji ste tražili. Ova klasična dukserica sa kapuljačom savršen je pratitelj za životne avanture i sve vaše potrebe kapuljača za izvlačenje. Ostanite topao i udoban u ovom tešku mješavinu od 50/50 pamuka / poliestera, zajedno s kengur džepnim i stražnjim manžetama i pojasom. Naše dukseve su tiskane profesionalno i učinit će savršen poklon za njega ili nju za očev dan, majčin dan, Valentinovo, rođendane ili bilo koju priliku. A s Cafepressom, vaše zadovoljstvo je uvijek naše obećanje .. Kupite s povjerenjem, jer nudimo jednostavne povratke i razmjene.

Više detalja

Izbor kupaca

NCAA ženski kabel za kabel

KM 3.33

Odaberite Veličina da biste vidjeli povratnu politiku za stavku 60% pamuk, 40% poliester Uvezeno Zatvaranje dugmeta Vitak fit Ultra meka i ugodna tkanina Gumb Prednji zatvarač podsjeća na

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.