• Nedavno
LIJEKOVI GORIVNE LOUNGE HLAČNE HLAČE - 3 pakovanja lagana pletena hacsi joggers

LIJEKOVI GORIVNE LOUNGE HLAČNE HLAČE - 3 pakovanja lagana pletena hacsi joggers

Zahvalnost:
KM 14.99

Količina robe
Dostupno na zahtjev

95% poliester, 5% spandex. Napravljeno u SAD-u. Zatvaranje nacrta. Mašinsko pranje. Izrađene u SAD-u : lagane i prozračne atletske hlače nude maksimalnu udobnost kako bi vašu aktivnu djevojku sačuvala i cool bez ograničavanja kretanja; Savršeno za svakodnevnu habanje, košarkašku praksu, jogu, trčanje ili jogging, ove jogger hlače također su nevjerojatno ugodno kao svakodnevna salata. Lounge Hlače : Naše prozračne i lagane djevojčice mogu se nositi i kao saloni ili pantalone za spavanje; Elastični pojas osigurava snagu i savršeno uklapanje i nudi maksimalnu udobnost tokom cijele noći bez ograničavanja njenog pokreta; Različiti zabavni i šareni otisci i obrasci učinit će da ove joggere snose svoju omiljenu kompletu za spavanje. Udobnost FIT : Mekane jogger hlače imaju elastične pojaseve s podesivim potezama i rebrastim manžetama kako bi se spriječili da se zapetljaju ispod nogu; Ove pantalone će zadržati njezinu udobnost i ostati na mjestu tijekom sesije vježbanja čineći ih sjajnim dnima za malo i velike djevojke. Svestran : salon ili odgoditi u tim mekim hlačama izrađenim od tkanine prilagođene kože i toplim haccima; Sjajno kao svakodnevna spavaća odjeća za djevojčice svih uzrasta, ovi osnovni casual jogeri su izuzetno udobni i zadržat će vašu kćer opuštenu cijeli dan i noć; Iznenadite svoju djevojčicu sa snopom jedinstvenih dukseva koje će voljeti. Multipack : Nabavite paket od 3 moderan HACCI znoj, koji sadrži opušteno uklapanje i elastično crtanje za podesivost; Mogu se nositi kao pidžama ili aktivno odjeća, savršena za školu, bavljenje sportom ili samo saloženje kod kuće; Bez obzira gdje ide, uvijek će mu biti ugodna u ovim stilskim djevojkama Joggers.

Više detalja

Izbor kupaca

Prana ženska jesenska kabela

KM 3.33

98 Pamuk / 2 Spandex Ažurirajte svoj ormar za kampsa našom jesenjim kablovskim pantalom u neutralnim tonovima koji idu sa bilo čim i svemu Četverosmjerna rasteznica čini ga ugodnim za

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.