• Nedavno
Ecdahicc ženske pantalone ruke obložene dukseri zadebljane sniježne vježbe Joggers Ruched pantalone

Ecdahicc ženske pantalone ruke obložene dukseri zadebljane sniježne vježbe Joggers Ruched pantalone

Zahvalnost:
KM 7.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Odaberite Veličina da biste vidjeli povratnu politiku za stavku. 100% poliester. Uvezeno. Zatvaranje nacrta. Mašinsko pranje. ★ Tip materijala : poliester.Super meko, rastezljivo i lagano. ★ Karakteristike i dizajn : Cargo Jogger Hlače sadrži više džepova, elastični nacrtajući na struku i snažnim rastezljivim tkaninama za ugodno uklapanje. Onog trenutka kada stavite ove pantalone, nikad ih nećete htjeti skinuti. Ugodno su za opuštanje, a također funkcionalno za nošenje dok rade. ★ Pogodno : Odlično za jogging, joga, joggers, vežbanje, trčanje, jahanje, penjanje, teretanu, trening, fitnes, dom, odmor, odmor, druženje, ulice, posebnu priliku, svakodnevno nošenje i drugo Aktivnosti. ★ Operite : ruku ruku odvojeno u hladnoj vodi. Objesite se suvo. Ne izbjeljivati. ★ Napomena : Veličina proizvoda je referenca, a bit će razlike za svaki tip tijela. Molimo pažljivo pročitajte grafikon veličine. Molimo koristite sličnu odjeću za usporedbu s veličinom. Molimo vas da dopustite razliku od 1-2cm zbog ručnog mjerenja.

Više detalja

Izbor kupaca

Dame 7,5 oz. Duks ravne noge

KM 4.97

Zatvaranje nacrta 7501 Bella + platnena ženska kožurka sa spužvama vesla sa širokim vratom Uživajte u udobnosti i toplini spužve od runa sa ovom prekrasnom miješanom duksericom 60% č

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.