• Nedavno
Zerdocean ženske plus veličine runo-obložene dukseve Ležerne vježbe Atletic Joggers džepovi sa zatvaračem

Zerdocean ženske plus veličine runo-obložene dukseve Ležerne vježbe Atletic Joggers džepovi sa zatvaračem

Zahvalnost:
KM 13.99

Količina robe
Dostupno na zahtjev

95% pamuk, 5% poliester. Uvezeno. Zatvaranje nacrta. Zimska topla runove ko dućane u boji, vježbanje, to je srednje teške pamučne dukseve sa fleecima unutrašnjošću koja je vrlo ugodna u hladnoj vrijeme. Unutrašnjost prilagođena koži i meka pamučna tkanina nudi glatku performanse sa niskim trenjem, to su ženske performanse za slobodno vrijeme plus veličine za ležanje, jogeri, putovanja ili vježbi. Ova konična zimska dukseva vježbao je jogger hlače dizajniranim bitnim za žene plus veličine, nema nepropusnosti na struku za ženske dame plus. Podesivi struk za pričvršćivanje za udobnost, rebrasti gležanj, džepovi sa zatvaračima, redovne fit, plišane obložene sportske pantalone, blago sužene aktivne odjeće. Pogodaci za hapšenje : savršeno za trčanje, rezanje, trčanje, vježbanje, putovanja, opuštajući, kućni casual svakodnevno trošenje u hladno vrijeme, .. Boja : siva Veličina : 1x promocije mogu varirati ovisno o boji / veličini. Zerdocean ženske plus veličine Plus fleese ležerne vježbe Atletski joggeri džepovi zatvarača. ● Tkanina : 95% pamuk, 5% spandex tkanina ● Zimska topla runove kofer. ● Redovne fit, plišane obložene sportske pantalone, konusna aktivna odjeća. Zimska topla runove ko dućane u boji, vježbanje, to je srednje teške pamučne dukseve sa fleecima unutrašnjošću koja je vrlo ugodna u hladnoj vrijeme. ● Podesivi struk za pričvršćivanje za udobnost, rebrasti gležanj, džepove sa zatvaračem. ● Srednja težina teški pamučni dukseci sa fleecima unutrašnjošću koji je vrlo ugodan u malo prohladnog vremena. ● Elastični širok pojas i nacrtavanje za prilagođene prilagodbe, savršeno za sportsko, bez pričvršćivanja na struku za žene plus veličine. Unutrašnjost prilagođena koži i meka pamučna tkanina nudi glatku performanse sa niskim trenjem, to su ženske performanse za slobodno vrijeme plus veličine za ležanje, jogeri, putovanja ili vježbi.

Više detalja

Izbor kupaca

Prana ženska jesenska kabela

KM 3.33

98 Pamuk / 2 Spandex Ažurirajte svoj ormar za kampsa našom jesenjim kablovskim pantalom u neutralnim tonovima koji idu sa bilo čim i svemu Četverosmjerna rasteznica čini ga ugodnim za

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.