• Nedavno
Migcaput ženske pamučne joggere sa džepovima sa džepovima sa dnevnim boravke sa visokim strukom sa bočnim dijelom

Migcaput ženske pamučne joggere sa džepovima sa džepovima sa dnevnim boravke sa visokim strukom sa bočnim dijelom

Zahvalnost:
KM 2.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

95% pamuk, 5% spandex. Uvezeno. Zatvaranje nacrta. Ručno pranje, mašinsko pranje. Ležerne dukseve za žene izrađene od 95% pamuka, 5% spandex.super prozračne, meke i rastezljive tkanine. Ženske labave pamučne trkačke dukseve sadrže visoki struk, elastični pojas i crteže za lako uključenje i isključivanje. Možete prilagoditi crteže na najudobnu dužinu bez obvezavanja trbuha. Pogotovo kada uživate u jogi, trčanju i drugim vremenom vježbanja. Klasični čvrsti jogeri sa bočnim dijelom Dizajn, za stvaranje jedinstvenog izgleda.Cotton Joggers Lounge Hlače sa džepovima, zgodno je staviti vaše telefone. Elastična noga za manžetnu za ugodne fit.soft jogging pantalone za sve uzraste, možete dati sebi ili svoju kćer, majku, djevojku, suprugu kao poklon. Comfy aktivne dukseve pamučne salone pamučne hlače pogodne su za sve uzraste i savršeno se nose kao sportska odjeća, vježba, salona i spavanje.

Više detalja

Izbor kupaca

Juicy Couture Wide noga

KM 2.67

95% poliester, 5% spandex Napravljeno u SADu ili uvezeno Zatvaranje nacrta Mašinsko pranje Juicy Couture® Duks sa širokim nogama ima plišani, rastegnuti velor koji uzima svaku udobnost k

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.