• Nedavno
Šampion prevelizirani ženski, udobni, duksevi za veće, 30

Šampion prevelizirani ženski, udobni, duksevi za veće, 30

Zahvalnost:
KM 27.50

Količina robe
Dostupno na zahtjev

82% pamuk, 18% poliester. Uvezeno. Zatvaranje nacrta. Mašinsko pranje. Prevelizirani fit - Duks flee flece sadrže predimenzionirano podešavanje sa visokim strukom. Na lijevoj potkrovlju se pojavljuje se na lijevoj donjoj nozi. Vezeni "C" logotip preko skripte na Twill Applique pruža proboj klasičnog sportskog stila šampiona na lijevom kuku. Klasika srednje težine - Ove se znoje nalaze iz 8,5 oz. Srednji pamučni i poliesterski flis runo i sadrže brušenu unutrašnjost za dodanu mekoću. Napravljeno da odgovaraju način koji vam se sviđa - pamučni vučni park s čvorovim krajevima lako prilagođava elastičnu pojas, čineći ih najboljim duksevima za ugodno uklapanje. 30 "inseam. Reciklirana vlakna - napravljena s dijelom recikliranih vlakana, možete se osjećati dobro u znanju da ti duksevi za vjerene težine pomažu u održavanju plastičnih boca iz odlagališta. Osigurajte esencijalne esencijalne - ručne džepove bočnih šava i jedan zadnji džep držite ključeve, telefon i druge esencijalne osnove sigurno skrivene. Champion® Classic Fleece prevelikih ženskih dukseva su spremne za igru. Dizajniran za prelazak iz sezone u sezonu, ovi se jogeri izrađuju iz vedreške pamučne i poliesterne tkanine koja uključuje dio recikliranih vlakana. Brušeni unutrašnjost čini da se ovi trenerci od fleka osjećaju tako mekom protiv kože. Prevelizirani prikladni i visokog pojasa Uređaj u komfornom kvocijent i čini ih dobro prilagođenim za nalog sa omiljenim obrezivanjem majica ili hoodie. Elastični pojas i crtač Prilagođavanje Easy Gous Fit ovih udobnih dukljača za žene još više. Rebraste manžete na gležnju držite izgleda čisto. Dva bočna džepa i jedan zadnji džep čine sigurno skladištenje osnovnih osnovnih. Spremni ste naporno raditi - ili ne - ove se znojite revolutiv vašeg sportskog stila bez obzira gdje ih nosite. Pretjerani šampion® blok luk luk vjetar oko lijeve potkoljenice dok je klasičan "C" preko skripte vezene zakrpa označava lijevi hip.

Više detalja

Izbor kupaca

Prana ženska lola knikch

KM 1.33

Zatvarač sa zatvaračem Mašinsko pranje Dimenzija paketa predmeta : 9.099999990718 L X 9.099999990718 W X 1.099999998878 H inča Težina paketa predmeta 0,55 funti Količina paketa predme

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.