• Nedavno
Nike muške dri-fit trening hlače

Nike muške dri-fit trening hlače

Zahvalnost:
KM 1.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

61% pamuk, 39% poliester. Uvezeno. Zatvaranje nacrta. Mašinsko pranje. Standardno uklapanje za opušteno, lako se osjećam. Džepovi. Francuska Terry tkanina sa Dri-Fit tehnologijom. Znojenje znoja. Bacite ih preko treninga prije i nakon treninga - kao i između skupova. Elastični struk sa žbukom sa crtekom drži gaće na mjestu. Nike dri-fit pantalone izrađene su sa napajanjem znojenja pomaže da vas drži ugodno prekriveni prije, za vrijeme i nakon vježbanja. Ovaj je proizvod izrađen sa 100% održivim materijalima, koristeći mješavinu i recikliranog poliestera i organske pamučne vlakna. Blend je najmanje 10% recikliranih vlakana ili najmanje 10% organske pamučne vlakne.

Više detalja

Izbor kupaca

Prana ženska jesenska kabela

KM 3.33

98 Pamuk / 2 Spandex Ažurirajte svoj ormar za kampsa našom jesenjim kablovskim pantalom u neutralnim tonovima koji idu sa bilo čim i svemu Četverosmjerna rasteznica čini ga ugodnim za

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.