• Nedavno
Pink Dino Hoodie za kućnog ljubimca, srednja

Pink Dino Hoodie za kućnog ljubimca, srednja

Zahvalnost:
KM 15.54

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Kostim za kućne ljubimce sadrži ružičastu duksevu za dinosaur s tkaninom ispisanim kako bi izgledala poput vage; Odlikuje mekog šiljaka leđa i repa, priložena kapuljača je dino glava. Potražite nošnje za koordinaciju Rubie, u ženskim, muškim, djecom i dječjim veličinama za sve potrebe za kostimom grupe. Posavjetujte se s grafikonom Rubie's Fise Pet i gledajte video za mjerne upute prije odabira veličine. Odlično za zabavu, paradu, fotografisanje ili datum reprodukcije. Rubiejeva kostim kompanija obuhvaćena je obuhvaćenom za svaki član porodice, uključujući vaš najbolji prijatelj. Kostim za kućne ljubimce sadrži ružičastu duksevu za dinosaur s tkaninom ispisanim kako bi izgledala poput vage; Odlikuje mekog šiljaka leđa i repa, priložena kapuljača je dino glava. Potražite nošnje za koordinaciju Rubie, u ženskim, muškim, djecom i dječjim veličinama za sve potrebe za kostimom grupe. Posavjetujte se s grafikonom Rubie's Fise Pet i gledajte video za mjerne upute prije odabira veličine. Odlično za zabavu, paradu, fotografisanje ili datum reprodukcije. Rubiejeva kostim kompanija obuhvaćena je obuhvaćenom za svaki član porodice, uključujući vaš najbolji prijatelj. Sa rubievom kostimom, svaki član porodice može se prerušiti cijele godine! Kostim za kućne ljubimce sadrži ružičastu duksevu dinosaura s mekim šiljcima niz leđa i rep. Priložena kapuljača je dino glava. Odjeća je 100% poliester, punjenje je 100% poliester, a pjena je 100% poliuretan. Kostim se prati ručno. Rubiejeva kostim kompanija kreira kostime od 1950. godine, naravno da bi se sjećali vašeg ljubimca. Napominjemo : različite pasmine imaju različite proporcije. Rubie's Loun Shop Boutique sugerira da ide veličina ako niste sigurni u koju veličinu da biste dobili.

Više detalja

Izbor kupaca

Juicy Couture Wide noga

KM 2.67

95% poliester, 5% spandex Napravljeno u SADu ili uvezeno Zatvaranje nacrta Mašinsko pranje Juicy Couture® Duks sa širokim nogama ima plišani, rastegnuti velor koji uzima svaku udobnost k

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.