• Nedavno
Ženske hlače Elastične struke Flowy posteljina kapri hlače za dame casual ljeto vrećaste petite pune boje

Ženske hlače Elastične struke Flowy posteljina kapri hlače za dame casual ljeto vrećaste petite pune boje

Zahvalnost:
KM 2.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Nije rastezljivo. Spremite vas i opušteno cijelo vrijeme. Solidne lounge hlače, manje je, ali više, nikad nije izdvojeno, uživajte u ljetu s vama. Jednostavan za uparivanje s ležernim trapericama, visokim šorc, gamašima i suknji, super modom i elegantnom. Široke pantalone za noge za žene sa džepovima su za održavanje vaših malih stvari dobro. Mašinsko pranje. Možete ih nositi i kao sportske vježbe joge hlače. Solidne lounge hlače, manje je, ali više, nikad nije izdvojeno, uživajte u ljetu s vama. Prema prijedlozima kupaca, uvijek bolji s proizvodima. ❤ Materijal : Žene Boho visoke struke duge hlače izrađene su od pamučne posteljine i poliestera, koji je lagan, super udoban i prozračan. ❤ Veličina : Provjerite grafikon veličine prije naručitelja (ne veličine grafikona). Jednostavan za uparivanje s ležernim trapericama, visokim šorc, gamašima i suknji, super modom i elegantnom. ❤ Pogodno : Žene Palazzo Hlače pogodne su za svaku priliku, kao što su svakodnevni život, dom, izlet, odmor, odmor, vikend, odmor, ležerno, izleti, hodaju nakon večere, piknik. ❤ Karakteristike : posteljine za žene, poseban dizajn elastičnog visokog struka pokazat će vašu savršenu krivulju. Spremite vas i opušteno cijelo vrijeme. ❤ Veličina : Provjerite grafikon veličine prije naručitelja (ne veličine grafikona).

Više detalja

Izbor kupaca

Nike Boys Dukset

KM 1.00

100% poliester Uvezeno Zatvaranje nacrta Mašinsko pranje Nike Therma Tkanina pomaže da vas zagreje Elastični pojas i crtanje pružaju sigurno uklapanje Standardno odgovara za opušteno, l

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.