• Nedavno
Santiny ženske obložene rukom, otporne na vodu, toplotne hlače, zimske hlače planinareći džepove

Santiny ženske obložene rukom, otporne na vodu, toplotne hlače, zimske hlače planinareći džepove

Zahvalnost:
KM 14.99

Količina robe
Dostupno na zahtjev

87% poliester, 13% spandex. Runo obloženo 丨 otporno na vodu 丨 protiv skupljanja. Uvezeno. Zatvaranje nacrta. Fleece obložena : Tople zimske pantalone izrađene su od meke ruke i zaključane toplote da vas zadrže toplo, idealno za hladno vrijeme 20 ° F-50 ° F. Otporan na vodu : Comfy 4-smjerna Sretchy tkanina tretira se izdržljivim vodopadnim odborom za uklanjanje padajuće kiše i mrlje da vas osuši u danu snijega. Visoki pojas : Duksevi obložene rukom sa 3-inčnim pojasom za visoki pojas za bolju kontrolu trbuhe i podesiva potencijala nudi prilagođenu prilagodbu. Četiri džepova : Jedan bočni džep sa zatvaračem i dva prednja džepa su dovoljno duboka za spremanje telefona, oslobodite ruku kad planirate ili trčite. Jedan džep sa zatvaračem za poticaj za pohranu pogodnosti. Svestrane prigode : konusne manžete u gležnju da bi hladni zrak puhali noge. Savršeno za trčanje, planinarenje, salovanje, ležerne, skijanje, klizanje, jogu, putovanja i svakodnevno trošenje.

Više detalja

Izbor kupaca

Prana ženska jesenska kabela

KM 3.33

98 Pamuk / 2 Spandex Ažurirajte svoj ormar za kampsa našom jesenjim kablovskim pantalom u neutralnim tonovima koji idu sa bilo čim i svemu Četverosmjerna rasteznica čini ga ugodnim za

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.