• Nedavno
AHL-TT16-roditelj-AlphaRex za -2021 Tacoma Crni TRD izgled LED kristalni farovi

AHL-TT16-roditelj-AlphaRex za -2021 Tacoma Crni TRD izgled LED kristalni farovi

Zahvalnost:
KM 0.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Odgovara 16-21 Tacoma (halogeni Model sa DRL funkcijom) TRD Pro model zahtijeva dodatne adaptere. Boja : Alfa Crna, funkcija : svjetlo za aktivaciju kada otključate svoj Tacoma DRL (svjetlosna cijev) sekvencijalni žmigavac (svjetlosna cijev). Dolazi sa par farova za stranu vozača i suvozača. Svi naši farovi su usklađeni sa SAE i DOT fmvss108 propisima, a svi naši proizvodi su certificirani prema ISO-9000, ISO-9001 i ISO-9002. Pregledavamo svaki detalj svjetla kako bismo bili sigurni da smo zadovoljni, kao i naši klijenti. STOJIMO IZA NAŠIH PROIZVODA! Trenutno radimo na našem uputstvu za instalaciju, ali naša tehnička podrška je spremna da reši sve poteškoće u vezi sa instalacijom, slobodno nas kontaktirajte ako imate bilo kakvih pitanja. Profesionalna instalacija se preporučuje. Fitment : odgovara 16-21 Tacoma (halogeni Model sa DRL funkcijom) TRD Pro model će zahtevati dodatne adaptere veličina sijalice sa niskim snopom : LED duga svetla : koristite ugrađene LED čipove velike snage za duga svetla boja : Alfa Crna karakteristika : svjetlo za aktivaciju kada otključate svoj Tacoma DRL (svjetlosna cijev) sekvencijalni žmigavac (svjetlosna cijev) 100% potpuno nova direktna zamjena kao što je prikazano na slici Alpha Black housing aftermarket farovi paket dolazi sa par aftermarket farova za strane vozača i suvozača, proizvodi jači i fokusiraniji svjetlosni snop u poređenju sa većinom paraboličnih farova koje je napravio OEM Proizvođač Sae/tačka odobrena instalacija zahtijeva ožičenje i vađenje osnovnog branika. Profesionalna instalacija se preporučuje.

Više detalja

Izbor kupaca

TYC 07-08 Hd F. I. T H. L Rh

KM 67.49

Sve TYC lampe podliježu rigoroznom testiranju vozila i drugim procedurama Kvaliteta dropin i bez muke proizvoda Brojni i naporni parametri osvetljenja podležu svakom dizajnu lampe stvarnim

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.