• Nedavno
Winjet kompatibilan sa [1994 1995 1996 1997 Acura Integra] LED DRL Halo projektor farovi

Winjet kompatibilan sa [1994 1995 1996 1997 Acura Integra] LED DRL Halo projektor farovi

Zahvalnost:
KM 0.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Kompatibilan sa 1994-1997 Acura Integra projektor Halo farovima. Dolazi sa lijevom i desnom bočnom lampom. Poboljšajte vidljivost-povećajte sigurnost tokom noći, jake kiše, snijega ili guste magle. Plug & Play Jednostavna instalacija, Nema potrebe za ponovnim ožičenjem ili modifikacijom na originalnom krugu, u skladu sa SAE i DOT fmvss108 propisima. Jedna godina garancije-pružamo instalaciju i tehničku podršku, kontaktirajte nas. Tri sloja sočiva zaštitnog premaza sa vrhunskom UV zaštitom i visokom otpornošću na udarce. Prednja svjetla su možda jedna od najvažnijih nadogradnji predostrožnosti koje možete napraviti. Oni vam omogućavaju da vidite put ispred sebe sa nenadmašnom količinom jasnoće, a istovremeno pružaju spektakularno osvetljenje. Oprostite se od mutnih uličnih znakova i teških kapaka kada putujete u noć. Umjesto toga, osjećajte se samopouzdanije nego ikad s kompletom za svjetlo za maglu koji vodi put.

Više detalja

Izbor kupaca

TYC 07-08 Hd F. I. T H. L Rh

KM 67.49

Sve TYC lampe podliježu rigoroznom testiranju vozila i drugim procedurama Kvaliteta dropin i bez muke proizvoda Brojni i naporni parametri osvetljenja podležu svakom dizajnu lampe stvarnim

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.