• Nedavno
EDOSSA europski retro vintage stil fiksnog stara? Fashied telefon sa pozadinskim osvetljenjem

EDOSSA europski retro vintage stil fiksnog stara? Fashied telefon sa pozadinskim osvetljenjem

Zahvalnost:
KM 47.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

1. Radite direktno s trenutnom telefonskom linijom ne koristite vanjsko napajanje. 2. Ruke? Besplatni dolazni pozivi s punim? Pogledajte pozadinsko osvjetljenje Re-a Pozovite dolazne i odlazne pozive Jednostavno za rad i lako razumljiv. 3. Koristi se za poklone Pokloni dnevni boravak spavaća soba Noćni studijski room Hotel Home Storet itd. 4. Za FSK i za DTMF ID pozivatelja Prikažite automatsko otkrivanje. 5. Dolazni broj poziva Pretražite brzu pretragu i povratni poziv. 1. Radite direktno s trenutnom telefonskom linijom ne koristite vanjsko napajanje. 2. Ruke? Besplatni dolazni pozivi s punim? Pogledajte pozadinsko osvjetljenje Re-a Pozovite dolazne i odlazne pozive Jednostavno za rad i lako razumljiv. 3. Koristi se za poklone Pokloni dnevni boravak spavaća soba Noćni studijski room Hotel Home Storet itd. 4. Za FSK i za DTMF ID pozivatelja Prikažite automatsko otkrivanje. 5. Dolazni broj poziva Pretražite brzu pretragu i povratni poziv. Telefon / Vintage Telefon / Telefonska fiksna linija. Vrlo je pogodan za poklone i visokokvalitetni pribor za kućanstvo; Dekoracija je lijepa i praktična. Glavne funkcije : dvostruki standardni prikaz poziva; RD birni broj; 20 grupa zapisa pozivatelja; 5 grupa brojeva biranja nakon prikaza; Mehaničke melodije zvona i elektroničke melodije zvona; Prikaz datuma i vremena; Dolazni i odlazni pozivi i evidentiranje događaja. To nije samo pogodno za porodice, već i za komercijalne kancelarije, recepcija, itd. Vintage telefoni prikazuju različite ukrasne stilove. Tip : Vintage Telephone Material : Epoxy Resincolor : AS Slika : Pribl. 2100g.

Više detalja

Izbor kupaca

Meridian M7310 telefon siva

KM 26.30

Meridian M7310 telefon siva Telefon M7310 Meridian FullIstaknuti telefon dizajniran je za korisnike s opsežnim zahtjevima za rješavanje poziva i poziva i idealnim za korisnike koji često

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.