• Nedavno
VTECH CS6649-2 DECT 6.0 Tvrsni telefon 2 slušalice

VTECH CS6649-2 DECT 6.0 Tvrsni telefon 2 slušalice

Zahvalnost:
KM 34.98

Količina robe
Dostupno na zahtjev

DECT 6.0 digitalna tehnologija. Digitalni sistem odgovaranja. Proširivi sustav do 5 slušalica (koristi CS6609 mobilni telefon). Dual Caller ID / poziv koji čeka. Opis proizvoda Corded / Bežični sistem odgovaranja sa ID / pozivom na čekanju poziva. Proširivi sustav do 5 slušalica (koristi CS6609 dodatnu slušalicu) od proizvođača / bežičnog telefona sa digitalnim sustavom odgovora. Pogledajte veće velike tipke i intuitivna upravljačka ploča. Pogledajte veći prikaz koji se lako čita za praktični pregled poziva. Pogledajte veću 2 slušalicu / bežični sekretarični sustav sa ID-om / pozivom koji čekaju uživaju slobodu i mobilnost dva bežična slušalica i povjerenje poznavanja lokacije kabela sa CS6649-2 telefonskim sistemom VTECH. Slušalice i baznih zvučnika čine ručno-free razgovore jednostavnim dodirom gumba, a tihi režim značajno utiče na prvenje mesto ili duže vrijeme. ID pozivatelja / poziva Osigurava da vam ne propuštaju one najvažnije pozive, dok interf i mogućnosti konferencije Pojednostave komunikaciju u kući i eliminiraju remetilaciju vičući kroz dom. Osvetljene tastature i veliki, osvetljeni prikazi na slušalicama čine gledanje i biranje lako. Sa do 14 minuta vremena snimanja, digitalni sistem odgovara na pozive na pozive kada ne možete. Osim toga, VTECH CS6649-2 može proširiti do pet slušalica pomoću pribora za pribor CS6609.

Više detalja

Izbor kupaca

Meridian M7310 telefon siva

KM 26.30

Meridian M7310 telefon siva Telefon M7310 Meridian FullIstaknuti telefon dizajniran je za korisnike s opsežnim zahtjevima za rješavanje poziva i poziva i idealnim za korisnike koji često

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.