• Nedavno
LILLIPUT RM-669 / C zaštitnik ekrana, Boxwave® [ClearTouch protiv-sjaj] Matte Film protiv prsta za Lilliput RM-669 / C

LILLIPUT RM-669 / C zaštitnik ekrana, Boxwave® [ClearTouch protiv-sjaj] Matte Film protiv prsta za Lilliput RM-669 / C

Zahvalnost:
KM 19.98

Količina robe
Dostupno na zahtjev

? [Anti-sjaj] dva (2) nagrađivani zaštitni zaslon protiv sjaja, preciznički rez za postavljanje tačnih dimenzija RM-669 / C! Držite dodatni za povratak kasnije ili podijelite jedan sa prijateljem!. ? [Snaga i stabilnost] Dvostruko slojevito visokokvalitetni kućni ljubimac dizajniran za izdržljivost; Štiti ekran od ogrebotina, otisaka prstiju i prašine. ? [UV zaštita] smanjuje 90% UV zraka uzrokovanih reflektiranim svjetlom, štiteći oči. Štiti ekran od ogrebotina, otisaka prstiju i prašine. ? [UV zaštita] smanjuje 90% UV zraka uzrokovanih reflektiranim svjetlom, štiteći oči. & # 129513 [savršeno fit] beleži beskrajne lepljenje savršeno na vaš ekran i nikada neće ostaviti ljepljivi ostatak nakon pilinga. ? [Uključeno] Svaki paket sadrži dva (2) Clear Touch zaštitnika zaslona za zaštitu od sjaja za vašu karticu za aplikator RM-669 / C, Clear Touch i krpu za čišćenje mikrofibra. [Molimo vas da se savjetuje] Posebno ljepilo sa niskim tackim traje malo vremena da se u potpunosti pridržava ivica i kada to učini, zračni praznini očiste. Praznine će se odbaciti za oko 2 dana nakon redovne upotrebe. Držite vam ekran sa Clear Touch-om BOXWave (2-pakovanje), savršen spoj protiv sjaja i optičke jasnoće dizajniran za sve zatvorene i vanjske upotrebe. Naš jedinstveni materijal protiv odljeve dramatično smanjuje zaslon od sunčeve svjetlosti i Ostali uvjeti oštrih rasvjeta. Vaš ekranu RM-669 / C takođe će biti zaštićen od otisaka prstiju, prašini i štetnim ogrebotinama. Mode sa čvrstim, visokog kvaliteta, dvostruko slojeviti film, naš Clear Touch anti-sjaj (2-pakovanje) je dizajniran preciznošću da odgovaraju Točne dimenzije vašeg voljenog RM-669 / C. Poseban ljepilo bez gluposti nikada neće ostaviti ljepljivi ostatak koji može oštetiti vaš ekran. Ostali brendovi zaštitnici ekrana, možete ponovo koristiti zaštitniku zaslona Clear Touch jednostavnim pranjem jedinice sa Topla voda i ručni sapun za obnovu kvalitete ljepila. Doživite prednosti sami i vidite zašto toliko drugih drugi koriste Clear Touch protiv sjaja (2-pakovanje) da bi poboljšali svoj RM-669 / C ekran!.

Više detalja

Izbor kupaca

Olympus PT-011

KM 0.67

Prašina i vodootporni zaštitnik za OlympCamedia C2 DEPTHTa otporna na tlaku iznosi 98,8 ft (30 m), a možete ga upravljati na različite načine, a LCD monitor je opremljen gumenom unutra�

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.