• Nedavno
Xréel Diamond Shield kompatibilan sa [iPhone 14 pro max], zaštitnikom zaslona i zaštitniku za objektiv kamere, [vojna ocjena] 9h tvrdoća, otpornost na ogrebotine, ultra HD, mjehurić besplatan i jednostavan za instaliranje.

Xréel Diamond Shield kompatibilan sa [iPhone 14 pro max], zaštitnikom zaslona i zaštitniku za objektiv kamere, [vojna ocjena] 9h tvrdoća,

Zahvalnost:
KM 5.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

[Klasa AAA kvalitetno staklo] Kaljeno staklo izrađeno od visoke alumina silika višeslojno kaljeno staklo i korejsko AB ljepilo. Ljepilo može izdržati temperature između -5 ° F (-20 ° C) do 165 ° F (80 ° F), a da ne trpe štetu. [Otporan na udarce] Visoka alumina silikarna stakla zalijepi se do 35 lb udara sile, štiti ekran od ogrebotina i oštećenja. Sposoban je da izdrže utjecaj sile 65 g željezne lopte pali sa 6 Ft visine, test koji izvodi SGS. [HD Clarity] Visoka rezolucija Ultra-Clear Glass garantira besprijekoran ekran i u potpunosti kompatibilan sa ID-om lica. [Oleofobni premaz] nudi otpor protiv ulja, otiska prsta, mrlja i ogrebotina koje olakšavaju i bez problema čisti. [Ultra tanka] kaljeno staklo je 0,33 mm tanke i 9h tvrdoće kaljeno staklo, održavanje 99,99% osjetljivosti na odgovor i dodir, osigurava brzu pokretanje aplikacija, glatke igre i reprodukciju video zapisa. [Originalni glatki dodir i osjećaj] tanka i ultra jasna stakla se miješaju u ekran prirodno, prekrivajući cijeli rub ekrana na ivicu i nevidljivo za vid. Ivica na rub dizajniran za zaštitu dinamičkog ostrva. 2.5 D glatke ivice i zaobljeni uglovi. [Lako za instalaciju] posebno dizajniran kompatibilan s i Phone 14 Pro max, precizno rezano i mjehurić besplatno. Dolazi s kompletnim kompletom za čišćenje dodataka i instalacijskog alata. [Nakon prodajne službe] Stojimo po našoj kvaliteti proizvoda. Pogreške se događaju. Pošaljite nam svoje povratne informacije putem centra za poruke, pružit ćemo vam zadovoljavajuću uslugu. Zaštita za ekran; Zaštitnik objektiva kamere; Alat za automatsko poravnavanje; Alkoholne maramice; Krpa od mikrofiber; Apsorber za prašinu. Zaštita za ekran; Zaštitnik objektiva kamere; Alat za automatsko poravnavanje; Alkoholne maramice; Krpa od mikrofiber; Apsorber za prašinu. Xréel kameno zaslon od stakla izrađen od visoke alumina silika višeslojne kaljenog stakla i korejskog AB ljepila. 9h Tvrdoće temperirano staklo, 0,33 mm tanki, otpor udarca i održavanje 99,99% osjetljivosti i dodira.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.