• Nedavno
Zaštitnik ekrana dizajniran za Sony HDR-PJ710 PJ260 PJ580 digitalni kamkorder - Maxrecor Nano Matrix protiv sjaja

Zaštitnik ekrana dizajniran za Sony HDR-PJ710 PJ260 PJ580 digitalni kamkorder - Maxrecor Nano Matrix protiv sjaja

Zahvalnost:
KM 2.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Jednostavan komplet za instalaciju za savršeno poravnavanje bez mjehurića - Naša jednostavna alata za instalaciju čini savršenu ratu povjetarac. Savršeno uklapanje. Zato smo podržali sve naše zaštitnike ekrana sa garancijom za život bez gnjavaže. Jednostavan komplet za instalaciju za savršeno poravnavanje bez mjehurića - Naša jednostavna alata za instalaciju čini savršenu ratu povjetarac. Kit uključuje : 2x nano matrix uhd + zaštitni ekran, 2x upute za upotrebu, 2x krpa od mikrovlakana, i 2x aplikacije Squeegee. FAME Friendly Dizajn - Naš zaštitnik nano matrica UHD + zaslon pokriva ravni dio ekrana, ostavljajući zakrivljene ivice da bolje odgovara vašem kućištu i smanjite bilo koji beli halo. Ako ne, poslat ćemo novu besplatno. Sve što radimo je dizajnirano da poboljšamo vaše iskustvo uređaja!. Koristeći najnovije tehnološke proboj i materijale.

Više detalja

Izbor kupaca

Olympus PT-011

KM 0.67

Prašina i vodootporni zaštitnik za OlympCamedia C2 DEPTHTa otporna na tlaku iznosi 98,8 ft (30 m), a možete ga upravljati na različite načine, a LCD monitor je opremljen gumenom unutra�

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.