• Nedavno
Zaštitnik zaslona dizajniran za Samsung Galaxy GC110 digitalni fotoaparat - Maxrecor Nano Matrix Crystal Clear

Zaštitnik zaslona dizajniran za Samsung Galaxy GC110 digitalni fotoaparat - Maxrecor Nano Matrix Crystal Clear

Zahvalnost:
KM 25.45

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Posebno dizajniran za vaš uređaj - održavajte vrijednost preprodaje i zaštitite od prljavštine, ogrebotina i pukotina sa ovim visokokvalitetnim ultra tankim materijalom. Kristalno jasna transparentnost - Doživite pune efekte zadivljujućih zaslona s ovim super tankim, ali 9h ocijenjenim štitom koji štiti vaš uređaj bez utjecaja na osjetljivost na dodir.Posebno dizajniran za vaš uređaj - održavajte vrijednost preprodaje i zaštitite od prljavštine, ogrebotina i pukotina sa ovim visokokvalitetnim ultra tankim materijalom. Sve što radimo je dizajnirano da poboljšamo vaše iskustvo uređaja!. Koristeći najnovije tehnološke proboj i materijale. Napominjemo : fit možda neprecizno ako se ne postavi tačno na svoje mjesto, tako da se ekran napravi oko 1 mm manji za poboljšanje jednostavnosti ugradnje. MAXRECOR GARANCIJA ŽIVOTNOG LIFETIMA - Vjerujemo u pružanje naših kupaca vrhunskom kvalitetom povoljne cijene, zajedno s izuzetnom korisničkom podrškom. Nano matrix UHD + je revolucionarni super tanki zaštitnik zaslona koji pruža najnapredniju ultra-visoku razlučivosti jasnoću, zaštitu od ogrebotine i zaštite otiska prsta (AG). Jednostavan komplet za instalaciju za savršeno poravnavanje bez mjehurića - Naša jednostavna alata za instalaciju čini savršenu ratu povjetarac. Kristalno jasna transparentnost - Doživite pune efekte zadivljujućih zaslona s ovim super tankim, ali 9h ocijenjenim štitom koji štiti vaš uređaj bez utjecaja na osjetljivost na dodir. Savršeno uklapanje. Jednostavan komplet za instalaciju za savršeno poravnavanje bez mjehurića - Naša jednostavna alata za instalaciju čini savršenu ratu povjetarac. Kit uključuje : 1x nano matrix uhd + zaštitnik ekrana, 1x upute za upotrebu, 1x krpa od mikrovlakana i 1x aplikacije. FAME Friendly Dizajn - Naš zaštitnik nano matrica UHD + zaslon pokriva ravni dio ekrana, ostavljajući zakrivljene ivice da bolje odgovara vašem kućištu i smanjite bilo koji beli halo. -Ultra Film s visokom razlučivosti koji osigurava maksimalnu jasnoću slike - kristalno čist i otisak prstiju -Silky-gladak osjećaj za preciznu osjetljivost na dodir -proteću vašeg zaslona od neželjenih ogrebotina i odbijaju se prašine, a istovremeno smanjuju znakove svakodnevne nošenja . Zato smo podržali sve naše zaštitnike ekrana sa garancijom za život bez gnjavaže. Ako ne, poslat ćemo novu besplatno.

Više detalja

Izbor kupaca

Olympus PT-011

KM 0.67

Prašina i vodootporni zaštitnik za OlympCamedia C2 DEPTHTa otporna na tlaku iznosi 98,8 ft (30 m), a možete ga upravljati na različite načine, a LCD monitor je opremljen gumenom unutra�

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.