• Nedavno
Ted Williams gornja paluba ovjerena autogramirana potpisana 8x10 All Star FOTO UDA

Ted Williams gornja paluba ovjerena autogramirana potpisana 8x10 All Star FOTO UDA

Zahvalnost:
KM 199.99

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ted Williams. Boston Red Sox. Autogramirani. Potpisano. Fotografija. TED Williams Gornja paluba ovjerena sutvrđena za autentificirana je potpisana 8x10 All Star Photo . Lijepo potpisuje Hofer Ted Williams "The Kid" u Blue Sharpie!. To je bilo autogramirano prije nekoliko godina kada je TED-ov potpis bio u najboljem redu. Potpis je čvrst 10! Kakva je velika autografirana artikala ovog Velikog bostona crvenog sox-a i bejzbol hale Fame-a. Četiri stotine i šest, ili .4057 Ako želite podijeliti decimalne tačke. To je sjajna ličnost s kojom je Ted Williams završio sezonu američke lige kao prva velika liga koja je pogodila .400 ili bolje od Bullovog Terryja je postigao podvig za divove. Ovaj rekord još danas stoji! Ted je nesumnjivo najveći hitter u istoriji bejzbola.rišući prigodu u istom trenjem modi koji je okarakterisao njegovu pobjedu u igru ​​All-Star Homer i mnogim drugim dramatičnim trenucima.

Više detalja

Izbor kupaca

SANDRA DEE FOTOGRAFIJA 12

KM 0.67

Profesionalno obnovljen, arhivski obrađeni reprint Fotografija odličnog kvaliteta Isporučuje se u koverti za teške uslove rada kako bi se osigurao siguran dolazak Pravi sjajan poklon...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.