• Nedavno
AwesomeDesign Franc ručno rađena torbica za novčanik od goveđe kože sa postoljem i držačem za kartice, zaštitni poklopac otporan na udarce, Onyx Crna)

AwesomeDesign Franc ručno rađena torbica za novčanik od goveđe kože sa postoljem i držačem za kartice, zaštitni poklopac otporan na

Zahvalnost:
KM 0.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ovaj proizvod je dizajniran sa najvećom pažnjom na detalje. Detaljno je izrađen do najmanjih šavova, a ivice su besprijekorno završene najkvalitetnijom kožnom bojom. Logo utisnut na koricama radi na pružanju jedinstvenog identiteta marke Awesome Design. Spolja se koristi luksuzna zrnasta koža, dok se mikrofiber, vrhunski kompozitni materijal visoke izdržljivosti, nanosi na utore za kreditne kartice i pretinac za novčanice sa unutrašnje strane koji lakše pokazuju znakove istrošenosti. Upotreba pedantne kombinacije visokokvalitetnih materijala doprinosi izuzetnom osjećaju i snažnoj prisutnosti proizvoda. Kako bi se osigurala sigurnost, praktičnost i Estetika u isto vrijeme, uređaj za zaključavanje je dizajniran za otvaranje i zatvaranje s jedne na drugu stranu. Može se lako zaključati i otključati jednom rukom, a njegov magnetni deo se ne preklapa sa utorima za kreditne kartice sa unutrašnje strane kako ne bi uticao na uskladištene kartice. Postoje tri slota za kreditne kartice i jedan pretinac za novčanice sa unutrašnje strane poklopca. Proizvod se može organizovati da stoji samostalno kako bi se osigurala maksimalna pogodnost za korisnike prilikom gledanja videa. Naših osam boja potpisa stvoreno je od nule kroz naš vlastiti proces miješanja i umiranja. Awesome Design Franc ručno rađena torbica za novčanik od prave kože od goveđe kože sa postoljem i slotovima za držač kartica otpornim na udarce zaštitni poklopac.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.