• Nedavno
Lyssé ženska laskava pamučna nogavica

Lyssé ženska laskava pamučna nogavica

Zahvalnost:
KM 0.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

86% pamuk, 14% spandex. Uvezeno. Povucite zatvarač. Mašinsko pranje. Lyssé fit 360 ° izglađivanje. Lyssé sakriveni pojas. 4x istezanje. Prikladno zagrljaj u telo. 28 "Inseam.weave tip : klit.rise stil : visoki uspon. Moda od ukusnog rastezanja pamuk, naša laskava pamučna nogavica pruža telo za zagrljaj, komfor u punoj dužini komplet sa širokim unutrašnjim pojasom, anatomskim šavama i lijepim testisom na gležnjevima. Partner ove garderobe spajalice, u šarenoj paleti nijansi i otisaka, s bijelim šljokicama dolje, elegantne ebanozne čizme i obrezivane traper jakne. Lyssé tkanine su često po mjeri kreirani isključivo za nas. Naši dizajnerski zanat koji se može ukloniti u ugodno i bezvremenski odjevni predmeti namijenjeni su godinama. Nose bez napora, lako se operite i izložite udobne, 4-smjerne tkanine. Naši dizajnerski obnavljaju se isključivo. Naši dizajnerski materijali u komfornu i bezvremene odjeće značilo je trajati godinama. Nose bez napora, opire se naboru, lako se oprati i izložite udobnosti, četverostrano rastezanje. Lyssé tkanine često su stvorene isključivo za nas. Naši dizajnerski obrtni prozračni, mašinski pranje tkanine u udobne i bezvremenske odjeće namijenjene su trajanje godinama. Nose bez napora, opire se naboru, lako se oprati i izložite udobnosti, četverostrano rastezanje. Lys Sé tkanine često su po mjeri kreirane isključivo za nas. Naši dizajnerski obrtni prozračni, mašinski pranje tkanine u udobne i bezvremenske odjeće namijenjene su trajanje godinama. Nose bez napora, opire se naboru, lako se oprati i izložite udobnosti, četverostrano rastezanje.

Više detalja

Izbor kupaca

Helly-Hansen ženska nogavica

KM 2.67

Shell : 75% poliamid, 25% elastan Uvezeno Zatvaranje nacrta Mašinsko pranje Super udobne i uglađene staze dizajnirane za neograničeni pokret Značajke : Podesivi struk sa crtekom, Gusset

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.