• Nedavno
Pod oklopnim oklopom oklopom oklopom

Pod oklopnim oklopom oklopom oklopom

Zahvalnost:
KM 2.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

86% poliester, 14% elastan. Uvezeno. Elastično zatvaranje. Mašinsko pranje. Super-lagana toplotna tkanina isporučuje vrhunsku pokrivenost bez vaganja. Materijal Wicks znoj i suši se stvarno brzo. Strateške mrežne ploče za dodatnu prozračnost. Stretchy elastični pojas s mini wordmark omotači. Pod oklopnom misijom je da se svi sportaši bolji kroz strast, dizajn i neumoljiva potraga za inovacijama. Super-Light Toplot Gear® tkanina isporučuje vrhunsku pokrivenost bez vaganja. Materijal Wicks znoj i suši se stvarno brzo. Anti-Miris tehnologija je superlatna inovacija koja pomaže u sprečavanju mirisa. Strateške mrežne ploče za dodatnu prozračnost. Stretchy elastični pojas s mini wordmark omotači.

Više detalja

Izbor kupaca

NIKE EPIC trening pant

KM 30.00

Odaberite Veličina da biste vidjeli povratnu politiku za stavku 100% poliester Zatvaranje nacrta 100% dvostruko pleteno poliesterska tkanina pomaže da vas zagreje Elastični pojas sa crtek

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.