• Nedavno
RashMika neonske tajice sa džepovima kompresijom joga hlače gamaše odijelo za vježbanje

RashMika neonske tajice sa džepovima kompresijom joga hlače gamaše odijelo za vježbanje

Zahvalnost:
KM 9.99

Količina robe
Dostupno na zahtjev

često razmislite. Pomiješajte ih i uskladite sa sportskim prslucima, kaputima, haljinama i drugim vrstama odjeće za stvaranje različitih stilova i izgleda. Nakon vježbanja, možete pretvoriti iz fitness opreme u povremenu habanje jednostavnim promjenom vrha.✔Deep & Wide STRANICE✔Squat Proof & Butt LiftůUsseteted Crotch✔elastic Traik. Nakon što nosite par naših mekih tkaninskih ateletskih hlača, pružite vam maksimalnu udobnost, podršku i pokrivenost, garantujemo da ih nećete htjeti izvući! 【Ženske neonske tajice sa Poctes】 Rashmika 70s Hippie Cvjetne gamaše za žene Super udobne, maslačke i mekane kvalitete tkanine, meka i boje od izuzetnih reznica, ove se izvanredne karakteristike izdvajale. 【Prigodno i ne vidi kroz】 Rashmika Vintage 70 S gamaše za žene, savršeno za jogu, trčanje, trčanje, teretanu, fitness i bilo koju vrstu vježbanja, plesnih partija, praznika, ili samo ležaljku, izlazak Prijatelji ili skidalice za spavanje. Kao i većina žena, ako želite nositi modnu odjeću i ne želite trošiti previše novca, naše joge hlače s džepovima su veliki ekonomični izbor. Dizajniran za podizanje, skulpt, konturiranje i glatko, takođe za potez sa sobom. Rashmika Rainbow tajice savršena je za svakodnevno habanje, sa sportskim grudnjakom, vrhom tenk, majica, kaputa, havajska košulja za završetak modnog izgleda, postaju žena koja voli život. Ove su gašmike super laskave i luksuzno mekane. Ovo je savršen Božić, Noć vještica, ideja za prijenos za rođendan za bilo koga u vašem životu koji je bio na lovu na savršene gamaše. Atraktivna mjesta su svuda. Mašinsko pranje. Pored toga, ne trebate brinuti da se struk joge vune boje uopće prevrnuo. Tajice napravljene avansima za šivanje tehnologije, šavovi su vrlo čvrsti, tako da su cvjetne neonske joge vuke trajne i neće se slomiti. Isesignigne sa širokim, elastičnim pojasom koji se neće spustiti, 1 bočni džepovi za nošenje entistencije i na trendu visokog struka. 【Veličine raznolikosti i podudaranje】 Dostupno u različitim veličinama. Za one moderne fitness entuzijaste, našu novu seriju tamki za žene sa šarenim i romanim uzorcima, koji vam donose malo zabave. Kao konačni izbor.88% poliester, 12% spandex.

Više detalja

Izbor kupaca

Helly-Hansen ženska nogavica

KM 2.67

Shell : 75% poliamid, 25% elastan Uvezeno Zatvaranje nacrta Mašinsko pranje Super udobne i uglađene staze dizajnirane za neograničeni pokret Značajke : Podesivi struk sa crtekom, Gusset

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.