• Nedavno
Adidas Girls 'Plus Veličina Aeroready 7/8 grafički strogo

Adidas Girls 'Plus Veličina Aeroready 7/8 grafički strogo

Zahvalnost:
KM 2.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

91% poliestera, 9% elastan. Uvezeno. Povucite zatvarač. Mašinsko pranje. Poly miješajte dres istezanja. Aeroready apsorbuje vlagu i čini da se osjećate suhom. Odvojeni struk ravna šiva na prednjoj i stražnjem rastu. ADIDAS LINEAGE FRONT EKLENIR grafički grafički s više boja na nozi Adidas brandmark Transfer nanosi na lijevom kuknim aeroremijskom logotip na desnoj strani kuka. Mašina koja se može prati. Spremite ga u nekoliko minuta. Pomiješajte i podudarajte se sa dva djela za praćenje dvodijelnog odjeće ili ga odvojite u i u idi. Skien potpisa Tricot i 3 pruge korijene su izgled u Sporty Adidas stilu. Lako se oprati i lako nositi, oni će biti novi omiljeni MVP.

Više detalja

Izbor kupaca

Sia High Rise džepni palić

KM 1.33

89% poliester, 11% spandex Uvezeno Povucite zatvarač Mašinsko pranje Džepni džep za gležnjače sa 4 "strukom za podršku, temmu kontrolu i kompresijom mršavljenja Signature Suha WIK Fi

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.