• Nedavno
Pod oklopom ženske nestabilne mrežice

Pod oklopom ženske nestabilne mrežice

Zahvalnost:
KM 37.50

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Super svilena performansi sa ostatkom energije se pružaju bez žrtvovanja podrške i prikrivanja bez izgleda velike i glomazne. UA Microthread tehnologija u tkanini se brže osuši, neće se pridržavati, neće se prostirati i protetiti bez upijanja znoja. Izvajanje mrežnog obloga za potpunu prozračnost. Materijal Wicks znoj i suši se stvarno brzo. 4 smjerna konstrukcija se kreće bolje u svakom smjeru. Super svilena performansi sa ostatkom energije se pružaju bez žrtvovanja podrške i prikrivanja bez izgleda velike i glomazne. UA Microthread tehnologija u tkanini se brže osuši, neće se pridržavati, neće se prostirati i protetiti bez upijanja znoja. Izvajanje mrežnog obloga za potpunu prozračnost. Materijal Wicks znoj i suši se stvarno brzo. 4 smjerna konstrukcija se kreće bolje u svakom smjeru. Super-svilena performansi sa ostatkom napajanja se proteže bez žrtvovanja podrške i prikrivanja bez izgleda velike i glomazne. UA Microthread tehnologija u tkanini se brže osuši, neće se pridržavati, neće se prostirati i protetiti bez upijanja znoja. Izgubljena mreža za oblaganje za potpunu prozračnost. Materijal Wicks znoj i suši se stvarno brzo. 4-smjerni rastezljivi izgradnja se kreće bolje u svakom smjeru. Napredni plasman šava za uklanjanje tlačnih točaka i chafing. Koverta za pohranu koverte dizajniran u pojas. Ugraditi : 28.5 ".

Više detalja

Izbor kupaca

Helly-Hansen ženska nogavica

KM 2.67

Shell : 75% poliamid, 25% elastan Uvezeno Zatvaranje nacrta Mašinsko pranje Super udobne i uglađene staze dizajnirane za neograničeni pokret Značajke : Podesivi struk sa crtekom, Gusset

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.