• Nedavno
Helikon-tex nivo 2 generacija III Termalna rublja - Set - crna

Helikon-tex nivo 2 generacija III Termalna rublja - Set - crna

Zahvalnost:
KM 1.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Elastična, zatvarača. Kornjač za kornjače. Udobnost suho 95% poliester, 5% spandex (gramatička : 210g / m2). Hlače sadrže udoban elastični pojas. Elastične manžete s rupom palca u rukavu. Nivo 2 Gen III Termalni donji rublje set kompanije Helikon-Tex. Set donjeg rublja, koji se sastoji od majice i hlača s dugim rukavima, dizajniranim da se nosi pored kože i predstavlja drugi nivo generacije III proširenog sustava hladnog vremena (GEN III ECWCS). Ova moderna termalna podvlaka izrađena je od meke i lagane udobne suhom runo, što ima visoke kvalitete zagrijavanja i sposobnost daha zahvaljujući svojoj neto strukturi. Unutrašnja, jedinstveno tkana strana podmornice 'hvata' i nakuplja telo za toplinu koja ga drži blizu kože, dok vlaga prolazi kroz posebne kanale i zli se vani. Materijal : Udobnost suho 95% poliester (grama Spandex (Gramba Ga : 210g / m2) Težina 0,768 kg Produkt-ID : KP-UN2-PO-01 Karakteristike : Turtleneck CALLAR COLLAR Hlače sadrže udobne elastične elastične manžete u rupi sa palcem rukav.

Više detalja

Izbor kupaca

Dečko donje rublje set

KM 3.00

100% pamuk Uvezeno Mašinsko pranje Laka njega; Mašinsko pranje, suvo se suhom; Opis proizvoda referencirajte za više detalja Visokokvalitetni materijal je mekan, prozračan i bez označav

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.