• Nedavno
Andongnywell Ženska modna V-izrez bez rukava bez rukava sa satenim vrhom sa kratkim hlačama Podeljava odjeća

Andongnywell Ženska modna V-izrez bez rukava bez rukava sa satenim vrhom sa kratkim hlačama Podeljava odjeća

Zahvalnost:
KM 1.64

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Povucite zatvarač. Informacije o proizvodu : Spol : Žene Sezona : Ljetna prilika : Ležerni materijal : Poliester Dužina odjeće : Kratki stil : Ležerni ovratnik : V STVARNIK : 2pc Ženska odjeća Tkanina : Spavanje za hlađenje. Nadamo se da će svi koji nose našu odjeću bit će veća udobnost uživanja u životu. Povucite zatvarač. Boja : Slike su samo uzorci za referencu. Dajte vam vrhunsku kvalitetnu život.Hvala! Prijatan dan!. Napomena : Prije narudžbe, pažljivo pročitajte grafikon veličine koju smo naveli u opisu proizvoda, odaberite veličinu prema njemu. Povod : Ova ultra-meka haljina za spavanje apsolutno je dobar izbor. Materijal : modalno, elastan, udobne modalne tkanine, super meka i prilagođene kože, vrlo udobne i ugodne za nošenje za spavanje. Zbog ograničenja u fotografiji i neizbježnim razlikama u postavkama monitora, boje prikazane na fotografiji možda ne odgovaraju onima u. Povod : Ova ultra-meka haljina za spavanje apsolutno je dobar izbor. Napomene o veličini : Spavanje nudi standardni fit. Boja : Bijela Veličina : X-Velike promocije mogu varirati ovisno o boji / veličini. Topla i meka tkanina. Meka i lagana tkanina čini ga prozračnim i udobnim. Možete odabrati svoju normalnu veličinu ili referencu na našu grafikon veličine.Hvala! Prijatan dan!. O ANDONGNYWELL SLIKE : Dobrodošli u Andongnywell Slobodni odjeća : - Andongnywell je brend koji nudi raznovrsnu odjeću stilova. Veličina : Svaki od naših proizvoda pričvršćena je tablicom veličine, odaberite svoju odgovarajuću veličinu prije naručivanja, ako imate bilo kakvih pitanja o veličini, slobodno nas kontaktirajte e-poštom. Dajte vam vrhunsku kvalitetnu život. Dopustite da uživate u opuštenom i ugodnom vremenu kod kuće i na otvorenom. Veličina : Svaki od naših proizvoda pričvršćena je tablicom veličine, odaberite svoju odgovarajuću veličinu prije naručivanja, ako imate bilo kakvih pitanja o veličini, slobodno nas kontaktirajte e-poštom.

Više detalja

Izbor kupaca

Dečko donje rublje set

KM 37.00

% 100 pamuk Uvezeno Laka njega; Mašinsko pranje, suvo se suhom; Opis proizvoda referencirajte za više detalja Visokokvalitetni materijal je mekan, prozračan i bez označavanja za STHove b

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.