• Nedavno
Ženski set za uzorkovanje mirisa za žene - 10 svih bočica sa visokim krajnjim parfemom

Ženski set za uzorkovanje mirisa za žene - 10 svih bočica sa visokim krajnjim parfemom

Zahvalnost:
KM 0.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Količina : 8 bočica / domet od 0,03 oz do 0,06 oz + besplatni uzorci. Vijali su označeni uzorak koji nisu na prodaju. Ovo su uzorci, a ne mini boce. Izvrsno za putovanje ili isprobati prije kupovine proizvoda u punoj veličini. Svi mirisi su potpuno novi, nikada se ne koriste ili testiraju. Zbog FDA propisa sa proizvodima koji sadrže alkohol, većina bočica donosi djelomično ispunjen proizvođačem. Imajte na umu da, međutim, to bočice i dalje sadrže oglasnu neto težinu. Kraće bočice obično dolaze "napola napunjene", ali da su gublje u promjeru i trebaju sadržavati ispravan iznos. Lot 11 dizajnerskih mirisa uzoraka za žene + bonus uzorke. Vijali su označeni uzorak koji nisu na prodaju / Ovo su uzorci bočica, a ne mini boce.

Više detalja

Izbor kupaca

Dečko donje rublje set

KM 3.00

100% pamuk Uvezeno Mašinsko pranje Laka njega; Mašinsko pranje, suvo se suhom; Opis proizvoda referencirajte za više detalja Visokokvalitetni materijal je mekan, prozračan i bez označav

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.