• Nedavno
Uriah muški biciklistički dres BIB Hratke Crne set kratkih rukava reflektirajući

Uriah muški biciklistički dres BIB Hratke Crne set kratkih rukava reflektirajući

Zahvalnost:
KM 37.20

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Snažna sposobnost za vlagu, anti-UV zrake i funkciju brzog sušenja. Bilo da li trenirate, trkate, ili na masovnoj vožnji sa svojim prijateljima, zaslužujete odjeću koja će odgovarati vašem svakom potezu. 3 D COOLMAX Gel podstavljeni dizajn jastuka : otporan na udarce na cesti jahanje i dovoljno prozračivo kako bi vas učinilo da ostanete suho i ohlađeni. Materijal : dres 100% poliesterska tkanina; Crne kratke hlače : 80% poliester i 20% Lycra; Snažna sposobnost za vlagu, anti-UV zrake i funkciju brzog sušenja. 3 D COOLMAX Gel podstavljeni dizajn jastuka : otporan na udarce na cesti jahanje i dovoljno prozračivo kako bi vas učinilo da ostanete suho i ohlađeni. Obavijest o veličini : Ovo nije standardna veličina SAD-a, veličina može pokrenuti manju od veličine SAD-a, molimo provjerite grafikon veličine na slici proizvoda i opisa proizvoda prije nego što izvršite narudžbu; Ako niste sigurni u veličinu, slobodno se obratite Službi za korisnike Uriah. Uvezena Italija Techonologija tinte tinte : Uzorak je svijetao i nikad neće izblijediti; Osim toga, boja nema štetu vašoj koži.Uriah je osnovana na vjerovanju da je biciklizam više od aktivnosti; To je takođe način života. poliester i lycraspandex. Uvezena Italija Techonologija tinte tinte : Uzorak je svijetao i nikad neće izblijediti; Osim toga, boja nema štetu vašoj koži. Obavijest o veličini : Ovo nije standardna veličina SAD-a, veličina može pokrenuti manju od veličine SAD-a, molimo provjerite grafikon veličine na slici proizvoda i opisa proizvoda prije nego što izvršite narudžbu; Ako niste sigurni u veličinu, slobodno se obratite Službi za korisnike Uriah. Otporan na udarce na putu jahanje i dovoljno prozračivanja kako bi vas učinilo da ostanete suhom i cool. U vrućem okruženju biciklistički setovi učinit će da ostanete suhom i cool.

Više detalja

Izbor kupaca

Dečko donje rublje set

KM 3.00

100% pamuk Uvezeno Mašinsko pranje Laka njega; Mašinsko pranje, suvo se suhom; Opis proizvoda referencirajte za više detalja Visokokvalitetni materijal je mekan, prozračan i bez označav

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.