• Nedavno
Srixon Golf ZX7 glačala

Srixon Golf ZX7 glačala

Zahvalnost:
KM 393.75

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Tour Cavit Y Mass Repozicionirana na perimetar ZX7 i slatko mjesto pruža pomoć na off-centru štrajk zajedno sa izuzetno mekim osjećajem. Progresivni žnobovi u 8i kroz pw su oštriju, uže i dublje za više okretanja i zaustavljanja snage na prilaznim snimcima u zelenu. Tour V.t. Jedinica V-u obliku slova V Gredim glatko kroz travnjak, čak i ako malo udarite iza lopte. ZX7 glačala također sadrže ponovno postojanje naših popularnih sila. Višedijelna konstrukcija volfram u dugim i srednjim peglama na nožnu prst (3i-7i) povećava MUP za više stabilnosti, dok kovano 1020 tijelo od ugljičnog čelika apsorbira vibracije za izuzetno mekan osjećaj. Vrsta sporta : Golf. Tour Cavit Y Mass Repozicionirana na perimetar ZX7 i slatko mjesto pruža pomoć na off-centru štrajk zajedno sa izuzetno mekim osjećajem. Progresivni žnobovi u 8i kroz pw su oštriju, uže i dublje za više okretanja i zaustavljanja snage na prilaznim snimcima u zelenu. Tour V.t. Jedinica V-u obliku slova V Gredim glatko kroz travnjak, čak i ako malo udarite iza lopte. ZX7 glačala također sadrže ponovno postojanje naših popularnih sila. Višedijelna konstrukcija volfram u dugim i srednjim peglama na nožnu prst (3i-7i) povećava MUP za više stabilnosti, dok kovano 1020 tijelo od ugljičnog čelika apsorbira vibracije za izuzetno mekan osjećaj. Vrsta sporta : Golf. Igrača igrača koji izgleda i osjeća se kao oštrica dok nudi veću brzinu i potpuni kontroliranje-ZX7 pruža sve.a kompaktni oblik oštrice, uski toplikni, i uski jedini za kovanje, i uski jedini navedite, osjećaj i estetiku svijeta -Koristički igrači Irour Cavitymass Repozicionirano na Slatko mesto ZX7 pružaju nevjerojatno mekan osjećaj na udarcu i povećanoj obradivosti.progresive groovreovesgroves u 8i kroz pw su oštriju, i dublje za višestrukim i zaustavljanje napajanja na prilaznim snimcima u Green.Tour V.T. Solev-u obliku slova Soldeght lako klizi kroz travnjak, čak i ako lagano udarite iza lopte. ZX7 glačala također sadrže preradu naših popularnih građevinskih parketa.multi-komadni izgradnja Dugim i srednjim peglanjem (3i-7i) povećava MUP za više stabilnosti dok se krivotvori 1020 ugljični čelik upija vibracije za izuzetno mekan osjećaj.

Više detalja

Izbor kupaca

Dečko donje rublje set

KM 3.00

100% pamuk Uvezeno Mašinsko pranje Laka njega; Mašinsko pranje, suvo se suhom; Opis proizvoda referencirajte za više detalja Visokokvalitetni materijal je mekan, prozračan i bez označav

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.